Top
Granaatappel en Curcumine C3 combinatie
27% Korting
  • Granaatappel en Curcumine C3 combinatie
€ 84,80
61,90

Granaatappel en Curcumine C3 Combinatie 
(flacons)

Deze beide natuurlijk producten zijn volledig complementair aan elkaar, dus ondersteunen elkaars werking. Granaatappel is een bijzondere vrucht, en werd in de oudheid al geroemd om haar eigenschappen. Curcumine c3 is een volledig natuurlijk product en werd in de oude ayurvedische leer geroemd om haar goede uitwerkingen. 


Granaatappel en de Spaanse stad Granada


Granaatappels werden waarschijnlijk in de oudheid en de Middeleeuwen geroemd om hun ondersteunde en herstellende vermogen om op een natuurlijke manier een mooie huid te hebben en te houden.

Granaatappel en curcumine kunnen daarmee op natuurlijke wijze ondersteunen. Zelfs in het oude standwapen van de Spaanse stad granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. En dit is nog steeds actueel.


Granaatappel 'puur' wordt binnenkort 'bionorm'

We gaan binnenkort de naam van onze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules zijn en blijven hetzelfde.

Wat is de werking van granaatappel ?

Maar ook werkt deze vrucht waarschijnlijk ondersteunend op het natuurlijk herstellende vermogen van hart en onze bloedvaten. En dit werd in oude tijden beschreven.

Deze granaatappel "bionorm" capsules zijn geheel zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere wijze. De granaatappels voor deze capsules komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie. Wij hebben geen granaatappel tabletten, vanwege de vulmiddelen.

* 90 capsules per verpakking aanwezig.
* 600 mg per capsule

Wat zit er in de zuivere granaatappel capsules ?

Alles is 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie. Geteeld op zuivere wijze. Geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.
Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een uniek zuiver product.

Granaatappel en curcumine 

Een combinatie met de sterkst werkende Curcumine C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Deze krachtige Curcumine C3 is verkregen uit kurkuma-longa.
Door een speciaal extraherings proces zijn de 3 belangrijke werkzame en natuurlijke curcuminoïden behouden.
Deze zijn
de * demethoxy,
de * bisdemethoxy
de * curcumine-longa.
Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding, te weten 5 mg) bioperine peper toegevoegd.
Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt vele malen beter opgenomen in het lichaam.
En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.
En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals.
Verzending met de POSTNL
Gratis "Kurkuma verrassings" probeer verpakking bij dit product.
Gratis verzending.

                    Gratis Verzending

Artikelnummer: CurC3+Gran1x2flac

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@