Top
Granaatappel en Curcumine C3 "SUPERIEUR"

Granaatappel en Curcumine C3 SUPERIEUR 

Granaatappel PUUR met Curcumine C3 SUPERIEUR zijn te koop bij De Kurkumaspecialist.
Vroeger zei men dat de huid de gezondheid weerspiegelde. Nog steeds is dit actueel. Granaatappels werden in de oudheid gebruikt om een mooie huid te hebben en te houden. Granaatappel en Curcumine C3 zijn te koop bij De Kurkumaspecialist 

We gaan binnenkort de naam van deze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules blijven hetzelfde.
Maar ook werkt deze vrucht positief op ons hart en onze bloedvaten. En werd, in de oude Ayurvedische gezondheidsleer, ook gebruikt voor het gezond houden van de 'binnenbekleding van de bloedvaten en aderen' . Oftewel het endotheel.
Deze granaatappel "PUUR" capsules zijn ayurvedisch van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. De granaatappels voor deze tabletten komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie.
  • 90 capsules per verpakking aanwezig.
Alles is 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie. Geteeld op zuivere grond. Geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging.
Een uniek zuiver product.
Een combinatie met de sterkst werkende Curcumine C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.
Deze krachtige Curcumine C3 is verkregen uit biologische kurkuma-longa. Door een speciaal destillatie proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Deze zijn de * demethoxy, de * bisdemethoxy en de * curcumine-longa.

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen ( in de juiste verhouding, te weten 6 mgr. ) bioperine peper toegevoegd.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt 500 maal beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm. En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals.
  • Verzending met de POSTNL
  • Gratis NEEM mini tandkrijt verpakking bij dit product.
  • Gratis verzending.
                        Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 
Granaatappel en Curcumine c3 combinatie
16% Korting

Granaatappel en Curcumine c3 combinatie

€ 61,90 € 51,90
Granaatappel en Curcumine C3 Combinatie pakket
27% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.