Top
Curcumine en Triphala combinatie (brievenbus verpakking)
Nieuw 34% Korting
  • Curcumine en Triphala combinatie (brievenbus verpakking)
€ 78,90
51,90

Curcumine en Triphala De combinatie van curcumine en triphala is uniek in Nederland. Het is een oude combinatie waarover er in de oude ayurveda de eerste beschrijvingen van gewichtsbeheersing zijn te vinden. Pure en zuivere curcumine en triphala zijn te koop bij dekurkumaspecialist


U ziet in ons logo een vlam. Dit is de kern van kurkuma en curcumine. Deze beiden verwarmen en werken opwekkend. Deze warmte van kurkuma werkt door in de Curcumine C3 'superieur'.

Curcumine en triphala werkt op 3 manieren.

A. De rol van curcumine c3 'superieur'

1. Een hormoon, VGEF geheten, ondersteunt onze lichaamscellen om op natuurlijke manier nieuwe bloedvaten aan te maken, maar dit hormoon was minder aanwezig door het nemen van curcumine c3. Dit zou dus misschien goed kunnen zijn  voor onze gewichtsbeheersing.

2. Curcumine C3 'superieur' ondersteunt waarschijnlijk ook de PPAR-gamma. Een soort sensor in de vetcellen. Als deze sensor wat minder goed werkt, neemt het lichaam minder nieuwe vetcellen in het al aanwezige vetweefsel op. Hierdoor groeit het vetweefsel langzamer. Hetgeen zou kunnen resulteren in gewichtsafname.

3. Ook beïnvloedt waarschijnlijk curcumine c3 'superieur' een enzym. Dit enzym heeft de naam AMPK, en bevindt zich eveneens in de vetcellen. Het is een soort van 'energie meter' . Hoe meer van deze enzymen, hoe meer energie de vetcellen gebruiken. Als deze cellen meer energie gebruiken, slaat ons lichaam minder vet op. Dit enzym ondersteunt de stijging van het metabolisme van de vetcel, en ons gewicht zou misschien kunnen dalen.

B. De rol van Triphala

Volgens de ayurveda wordt triphala al eeuwenlang gebruikt om het gehele darm stelsel te reinigen. Triphala betekent letterlijk '3 vruchten' . De 3 vruchten hebben ieder hun eigen uitwerking op ons spijsverterings systeem.

1. AMALAKI is de eerste vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat het waarschijnlijk de darm ondersteunt om zich op natuurlijke wijze te herstellen. Het zou het hongergevoel kunnen verminderen.

2. BHIBITAKI is de tweede vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat deze vrucht het proces ondersteunt om het oude darmslijm op natuurlijke darmslijm te verwijderen. En zodoende misschien de darmen schoner houden. Ook maakt deze vrucht de ontlasting zachter. Het is dus geen laxerend middel, maar een natuurlijk manier om gemakkelijker naar de wc te kunnen.

3. HARITAKI is de derde vrucht, en hiervan beschrijft de ayurveda de peristaltiek in de darm. Het ondersteunt het proces van de voortstuwing van de ontlasting op natuurlijke wijze. Deze 'haritaki' ondersteunt waarschijnlijk ook het gehele natuurlijke spijsverterings stelsel. Ook wordt al sinds vele eeuwen waarschijnlijk 'haritaki' verantwoordelijk gehouden voor het ondersteunen van het lichaamsgewichts beheersing. Een oud natuurlijk middel wat reeds eeuwen gewaardeerd wordt.
Curcumine en triphala combinatie in brievenbus verpakking is uniek te koop bij dekurkumaspecialist. 

De rol van bioperine peper.

Van bioperine en sterke peper zegt men dat het misschien de aanmaak van nieuwe vetcellen zou kunnen helpen verminderen. Dan zou betekenen dat pittige peper waarschijnlijk zorgt voor een ondersteuning in het natuurlijke proces van een snellere afname van het gewicht. Deze rol is bijzonder interessant.
En deze bioperine peper in de curcumine c3 'superieur' heeft ook de plezierige werking dat het de andere cellen niet aantast of schaadt. Hiernaast is nog een feit te noemen, deze zelfde bioperine peper waarschijnlijk ook werkt op de ondersteuning van de genen die de natuurlijke vetstofwisseling zouden kunnen reguleren.

De curcumine en triphala zijn complementair in hun ondersteunende werking. 

Wilt u meer informatie over curcumine ?

NOOT : We willen nooit beweren dat men met deze combinatie even snel in een paar dagen kilo's kan afvallen, dat zou "te mooi om waar te zijn" betekenen. Want er bestaat geen magische truc om snel af te vallen. Sporten en gezond eten zijn net zo belangrijk. Maar op de langere duur is dit de beste combinatie, reeds sinds oude tijden gebruikt. 

Wat zit er in één bestelling curcumine en triphala ? 

* 90 capsules in iedere verpakking.
* Curcumine C3 'superieur' 500 mg per capsule.

* Triphala 'balans' 600 mgr per capsule.
* 90 capsules per verpakking.

* Inclusief duidelijke Nederlandse bijsluiter.
* Van zuivere teelt en grondstof.
* Getest volgens de strengste normen.

Contra indicaties :
- Wees voorzichtig met Triphala met hart medicijnen, of medicijnen tegen een hoge bloeddruk.
- Gebruik Triphala NOOIT tijdens de zwangerschap.
- Neem niet teveel triphala als u gevoelig bent voor diarree.
- Stop na 3 maanden gebruik van Triphala, een week of 2 a 3.
- Gebruik geen Curcumine c3 'superieur' als u last heeft van galstenen.
- Bij twijfel, raadpleegt u eerst uw arts.

                Gratis verzending 

Artikelnummer: Tricurnav

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@