Top
Curcumine C3 olie "Bioactief"
Nieuw 29% Korting
  • Curcumine C3 olie "Bioactief"
€ 34,90
24,90

Curcumine C3 Olie "Bioactief"Curcumine C3 Bioactief olie is een uniek product. Het bevat 100% zuivere curcumine c3, op basis van een biologische sesamolie met toegevoegde ayurvedische kurkuma olie. Deze olie is door een speciaal procedé verkregen, op basis van olie opname. Curcumine C3 is oplosbaar in olie. vandaar dat deze Curcumine C3 olie Bioactief een goed product is. Deze curcumine c3 olie Bioactief kunt u bij ons kopen. 

In kurkuma-longa zit een actieve stof, curcuminoïden geheten. Deze curcuminoïden zijn de bioactieve stof van kurkuma. In kurkuma zit, ten hoogste, 4 % van deze curcumine. Hier vindt u een zuiver product op basis van deze curcumine.
 Curcumine olie kunt u kopen bij dekurkumaspecialist. 

Er is voor de sesamolie gekozen, vanwege het hoge aandeel calcium, dat deze sesamolie bevat. 

De inhoud van dit pipetflesje is 20 ml.

De C3 staat voor de 3 actief biologische stoffen, dit zijn de curcuminoïden :

* bisdemethoxy
* demethoxy
* curcumine-longa

Deze drie curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de werking. Bioactieve stoffen hebben een positief effect op cellen en weefsels. Echter zijn deze curcuminoïden niet oplosbaar in water, alleen in olie (vet) of in alcohol.  

U neemt een paar druppels van deze olie in. Onder de tong, om deze Curcumine C3 olie "Bioactief" direct goed opneembaar, door het mondslijmvlies,  in de bloedbaan te krijgen. Ook kunt het tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine C3 olie op vetbasis is samengesteld.

Het aantal druppels ligt geheel aan de klachten. Bij een oil-pulling volstaan 1 a 2 druppels in de oil-pulling olie. Maar bij ernstige klachten kunnen meer druppels werkzamer zijn. Tot maximaal 3 x 3 druppels. 

De meeste studies richten zich op de werking van kurkuma. En kunnen dit soms in hoge dosis aanraden, deze Curcumine C3 olie is heeft hoog geconcentreerde hoeveelheid Curcumine C3. 

Aan dit product is GEEN bioperine peper toegevoegd. Derhalve is dit product zeer geschikt voor mensen met een hogere gevoeligheid voor migraine en darmklachten.
U zou dit tijdens uw maaltijd in kunnen nemen, meestal is aan een maaltijd wel wat peper toe gevoegd. 

Artikelnummer: Curcuminoil

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@