Top
Curcumine Olie "Bioactief"

Curcumine C3 Olie "Bioactief"

Curcumine C3 olie is een uniek product. Het bevat 100% zuivere curcumine c3, op basis van een biologische sesamolie met toegevoegde ayurvedische kurkuma olie. Deze olie is door een speciaal procedé verkregen, op basis van olie opname. Curcumine C3 is oplosbaar in olie.

In kurkuma-longa zit een stof, curcuminoïden geheten. Deze curcuminoïden zijn de bioactieve stof van kurkuma. In kurkuma zit, ten hoogste, 3 % van deze curcumine. Hier vindt u een zuiver product op basis van deze curcumine.
 

De inhoud van deze pipetfles is 20 ml.
Er is voor de sesamolie gekozen, vanwege het hoge aandeel calcium, dat deze sesamolie bevat. 

De C3 staat voor de 3 bioactieve stoffen, dit zijn de curcuminoïden :

* bisdemethoxy
* demethoxy
* curcumine-longa

Deze drie curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de werking. Bioactieve stoffen hebben een positief effect op cellen en weefsels. Echter zijn deze curcuminoïden niet oplosbaar in water, alleen in olie (vet) of in alcohol.  

U neemt 2 x 2  tot  3 x 3  druppels van deze olie, per dag,  in. Onder de tong, om deze Curcumine C3 olie "Bioactief" direct goed opneembaar, door het mondslijmvlies,  in de bloedbaan te krijgen. Ook kunt u het tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine C3 olie op vetbasis is samengesteld. 

De meeste studies richten zich op de werking van kurkuma. En kunnen dit soms in hoge dosis aanraden, deze Curcumine C3 olie is heeft hoog geconcentreerde hoeveelheid Curcumine C3. 

Aan dit product is GEEN bioperine peper toegevoegd. Derhalve is dit product zeer geschikt voor mensen met een hogere gevoeligheid voor migraine, hartkloppingen en darmklachten. U zou dit tijdens uw maaltijd in kunnen nemen, meestal is aan een maaltijd wel wat peper toe gevoegd. 

* Inclusief gratis een mini NEEM tandkrijt gratis.
Curcumine C3 olie "Bioactief"
Nieuw 29% Korting

Curcumine C3 olie "Bioactief"

€ 34,90 € 24,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer EEN in kurkuma producten.