Top
Curcumine C3 met Triphala combinatie in brievenbus verpakking
Nieuw 34% Korting
  • Curcumine C3 met Triphala combinatie in brievenbus verpakking
€ 78,90
51,90

Curcumine C3 met Triphala combinatie in brievenbus verpakkingDeze combinatie is uniek in Nederland. De combinatie van Curcumine C3 'superieur' met de Triphala 'Balans'. Het is een oude combinatie waarover er in de oude ayurveda de eerste beschrijvingen van gewichtsbeheersing zijn te vinden. Er werd beschreven hoe de kurkuma de vetopname kon beheersen en de triphala het spijsverterings- en darmstelsel reinigde. Pure en zuivere Curcumine en Triphala zijn te koop bij dekurkumaspecialist


U ziet in ons logo een vlam. Dit is de kern van kurkuma en curcumine. Deze beiden verwarmen en werken opwekkend. Deze warmte van kurkuma werkt door in de Curcumine C3 superieur' en versnelt het metabolisme.

Curcumine c3 'superieur' werkt nu op 3 manieren.

* Een hormoon, VGEF geheten, stimuleert onze lichaamscellen om nieuwe bloedvaten aan te maken, maar dit hormoon was minder aanwezig door het nemen van curcumine c3. Dit is kan goed zijn voor onze gewichtsbeheersing. * Curcumine C3 'superieur' beïnvloedt ook de PPAR-gamma. Een soort sensor in de vetcellen. Als deze sensor wat minder goed werkt, neemt het lichaam minder nieuwe vetcellen in het al aanwezige vetweefsel op. Hierdoor groeit het vetweefsel langzamer. Hetgeen kan resulteren in gewichtsafname. * Ook beïnvloedt curcumine c3 'superieur' een enzym. Dit enzym heeft de naam AMPK, en bevindt zich eveneens in de vetcellen. Het is een soort van 'energie meter' . Hoe meer van deze enzymen, hoe meer energie de vetcellen gebruiken. Als deze cellen meer energie gebruiken, slaat ons lichaam minder vet op. Dit enzym laat het metabolisme van de vetcel stijgen, en ons gewicht zou kunnen dalen.

Triphala

Volgens de ayurveda wordt triphala al eeuwenlang gebruikt om het gehele darm stelsel te reinigen. Triphala betekent letterlijk '3 vruchten' . De 3 vruchten hebben ieder hun eigen uitwerking op ons spijsverterings systeem.

1. AMALAKI is de eerste vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat het de darm helpt om zicht te herstellen en weer op te knappen. Het zou het hongergevoel verminderen en men zegt dat het helpt voor een goed cholesterol gehalte.
2. BHIBITAKI is de tweede vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat deze vrucht het oude darmslijm verwijdert. En zodoende de darmen schoon houden. Ook maakt deze vrucht de ontlasting zachter. Het is dus geen laxerend middel, maar een natuurlijk manier om gemakkelijk naar de wc te kunnen.
3. HARITAKI is de derde vrucht, en hiervan beschrijft de ayurveda de peristaltiek in de darm. De voortstuwing van de ontlasting. Deze stimuleert het gehele spijsverterings stelsel. Ook wordt al sinds vele eeuwen HARITAKI verantwoordelijk gehouden voor het reduceren van het lichaamsgewicht. Een oud natuurlijk middel wat reeds eeuwen gewaardeerd wordt. Curcumine C3 met Triphala combinatie in brievenbus verpakking is uniek te koop bij dekurkumaspecialist. 

De rol van bioperine peper.

Van bioperine en sterke peper zegt men dat het de aanmaak van nieuwe vetcellen stopt. Dan zou betekenen dat pittige peper zorgt voor een snellere afname van het gewicht. Deze rol is bijzonder interessant want deze stof verhindert de aanmaak van nieuwe vetcellen. En deze bioperine peper in de curcumine c3 'superieur' heeft ook de plezierige werking dat het de andere cellen niet aantast of schaadt. Hiernaast is nog een feit te noemen, deze zelfde bioperine peper werkt ook op de genen die de vetstofwisseling reguleren.

NOOT : We willen nooit beweren dat men met deze combinatie even snel in een paar dagen kilo's kan afvallen, dat zou "te mooi om waar te zijn" betekenen. Want er bestaat geen magische truc om snel af te vallen. Sporten en gezond eten zijn net zo belangrijk. Maar op de langere duur is dit de beste combinatie, reeds sinds oude tijden gebruikt. 

*90 capsules in iedere verpakking.
* Curcumine c3 'superieur' 500 mg per capsule.
* Triphala 'balans' 600 mgr per capsule.
* Inclusief duidelijke Nederlandse bijsluiter.
* Van zuivere oorsprong en getest volgens de strengste normen.

Contra indicaties :
- Wees voorzichtig met Triphala met hart medicijnen, of medicijnen tegen een hoge bloeddruk.
- Gebruik Triphala NOOIT tijdens de zwangerschap.
- Neem niet teveel triphala als u gevoelig bent voor diarree.
- Stop na 3 maanden gebruik van Triphala, een week of 2 a 3.
- Gebruik geen Curcumine c3 'superieur' als u last heeft van galstenen.
- Bij twijfel, raadpleegt u eerst uw arts.

                     Gratis verzending 

Artikelnummer: Tricurnav

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@