Top
Magnesium citraat "ORGANIC" & Curcumine C3 "SUPERIEUR"

Combinatie pakket Magnesium 'organic' en Curcumine C3 'superieur'

Deze combinatie van Magnesium Citraat "ORGANIC" capsules en Curcumine C3 "SUPERIEUR" capsules is een verfijnde combinatie. Uniek en bij ons te koop. Met een elkaar aanvullend karakter.

Waar de Magnesium Citraat "ORGANIC" capsules ervoor zorgen dat alle andere mineralen in ons lichaam hun werk goed kunnen doen, want magnesium heeft een soort 'tussen functie' . Het zorgt voor goede spier- zenuw- en hormoon werking. Magnesium is in ons lichaam bij meer dan 300 biochemische reacties betrokken.

Ons lichaam bevat in zijn totaal ongeveer 20 tot 30 gram magnesium, waarvan 60% in de botten zit en 40% in de rest van het lichaam. Magnesium werkt goed samen met calcium, maar soms is het ook aan te raden om alleen een supplement van magnesium te gebruiken.

Magnesium is samen met andere mineralen betrokken bij de botopbouw en het goed functioneren van ons spierstelsel. Ook draagt magnesium bij aan het onderhoud van een goed gebit en draagt bij tot het meer energie en verminderen van vermoeidheid.Daarnaast zorgt de Curcumine C3 "Superieur" ervoor dat deze zenuwbanen zuiver en schoon zijn. En de magnesium zijn taak goed kan vervullen.

Curcumine C3 "SUPERIEUR" heeft een diep reinigende werking op ons lichaam. In al haar weefsels. Curcumine heeft ook een verwarmend en opwekkend karakter. Samen een unieke combinatie. Het beste neemt U de curcumine c3 "SUPERIEUR" capsule 's morgens bij het ontbijt en de Magnesium citraat "ORGANIC" capsules 's avonds, voor het slapen gaan, in.

Deze richtlijn is ervoor omdat curcumine verwarmend en opwekkend werkt, en u het 's nachts erg warm kunt krijgen. Zeker voor vrouwen rond de 45 a 55 jaren in leeftijd is deze regel belangrijk.  


* 90  capsules Magnesium-citraat  "ORGANIC"
* 90  capsules Curcumine C3 "SUPERIEUR" met bioperine peper in de juiste verhouding.  
* Dezelfde capsules in verschillende keuze verpakkingen voor U. 

* Zuiver natuurlijke producten zonder enige chemische toevoeging.
* Samen uitstekend werkzaam.
* Zeer prijsgunstige combinatie .
* We verzenden met de POSTNL, dus U hebt het snel thuis.
* Wij rekenen GEEN verzendkosten. 

Bij een bestelling is de verzending altijd gratis
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.