Top
Curcumine C3 & Magnesium combinatie

Combinatie pakket Magnesium 'organic' en Curcumine C3 'superieur'

Deze combinatie van Curcumine longa C3 "superieur" capsules en Magnesium "organic" capsules is een verfijnde combinatie. Uniek en bij ons te koop. Met een elkaar aanvullend en complementair karakter.

Waar de Magnesium Citraat "ORGANIC" capsules ervoor zorgen dat alle andere mineralen in ons lichaam hun werk goed kunnen doen, want magnesium heeft een soort 'tussen functie'. Magnesium is in ons lichaam bij magnesium-en-curcumine-c3-combinatiemeer dan 300 biochemische reacties betrokken.

Hoe werkt magnesium ?

Ons lichaam bevat in zijn totaal ongeveer 20 tot 30 gram magnesium, waarvan 60% in de botten zit en 40% in de rest van het lichaam. Magnesium werkt goed samen met calcium, maar soms is het ook aan te raden om alleen een supplement van magnesium te gebruiken.

Magnesium is samen met andere mineralen betrokken bij de ondersteuning van onze botopbouw en het goed functioneren van ons spierstelsel. Ook ondersteunt magnesium op natuurlijke wijze het onderhoud van een goed gebit en draagt ondersteunend bij tot het meer energie en verminderen van vermoeidheid.

Daarnaast helpt de Curcumine C3 "Superieur" erbij dat de magnesium zijn taak goed kan vervullen.

Hoe werkt Curcumine c3 ? 

Curcumine heeft een verwarmend en opwekkend karakter. Samen een unieke combinatie. Het beste neemt U de curcumine c3 "SUPERIEUR" capsule 's morgens bij het ontbijt en de Magnesium citraat "ORGANIC" capsules 's avonds, voor het slapen gaan, in.

Deze richtlijn is ervoor omdat curcumine verwarmend en opwekkend zou kunnen werken, en u het 's nachts erg warm kunt krijgen. Bij vrouwen rond de 45 a 55 jaren in leeftijd kan deze regel wel belangrijk zijn.

De samenwerking van de voedingssupplementen curcumine met magnesium is complementair. 

Wat zit er in één verpakking ? 

* 90  capsules Magnesium (citraat)   "ORGANIC" a 300 mg per capsule
* 90  capsules Curcumine C3 "SUPERIEUR" a 500 mg per capsule
met bioperine peper in de juiste verhouding, 5 mg
 
* Dezelfde capsules in verschillende keuze van verpakkingen voor U. 

* Zuiver natuurlijke producten zonder enige chemische toevoeging.
* Samen werkzaam en complementair.
* Zeer prijsgunstige combinatie.


* We verzenden met de POSTNL, dus U hebt het snel thuis.
* Inclusief proefmonster "Kurkuma verrassings proefmonster" gratis 


                         Gratis Verzending
Curcumine en Magnesium Combinatie (brievenbus verpakking) .
28% Korting
Curcumine C3 en Magnesium combinatie pakket (Flacons)
25% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.