Top
Nieuwe producten
Welkom bij De Kurkumaspecialist

Welkom bij de Kurkumaspecialist .

 

Curcumine Superieur Kurkuma capsules Kurkuma Tandkrijt Granaatappel tabletten Kurkuma Longa Poeder Chi Groenlip Mossel extract
+ PLUS vele andere producten......


WELKOM. 


 • U hoeft NIET in te loggen ( links boven).  Dit is alleen voor diegene die hier al een account heeft. En snel wil nabestellen. Na de bestelling krijgt U Uw persoonlijk wachtwoord toegezonden. Die zou U eventueel kunnen bewaren. Dit is namelijk een beveiligde webshop. 

 • Voor het eerst in deze webshop ?  ? U kunt hier heel eenvoudig LINKS KLIKKEN bij het product van Uw keuze. En rondkijken voor meer inhoud en informatie over de producten van Uw keuze. Over de  inhoud van deze webshop "DEKURKUMASPECIALIST.NL" . Dan kunt U alle producten rustig bekijken en meer lezen met veel informatie.
 • En wilt U het product van Uw keuze bestellen ? Volg eenvoudig het traject bij "BESTEL : 

 • Uw bestelling wordt , door ons, als verkoper,  zo spoedig mogelijk opgestuurd naar het DOOR U , als koper, AANGEGEVEN adres. U bent ZELF verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. 
 • Deze webshop is vanuit onze overtuiging gemaakt. Wij hebben een groot respect voor onze aarde. En voor alles wat onze aarde ons aan natuurlijke producten geeft. Zuiver en zonder chemische bijwerkingen. In deze webwinkel kunt U hoogwaardige kurkuma kopen. Ook kunt U er zuivere curcumine kopen. Uniek in hun werking en soort.  Curcuma kopen. 
 • KURKUMA-LONGA is al vele duizenden jaren in gebruik als een zuiverend en verjongend middel.  Het is geen medicijn, maar te vergelijken met een voedingssupplement. 

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN :

1. Vrij van zware metalen . 
2. Vrij van genetische manipulatie .
3  Geteeld op zuivere en schone grond .
4. Ayurvedisch getest .
5. Zoveel mogelijk van biologische teelt .
6. Halal en Koosjer.

 • Daarom kunt U me ter allen tijde mailen, met vragen over deze zuiverende werking van kurkuma-longa en/of curcumine-longa oftewel curcumine C3.  En alle andere producten.

 • Kurkuma heeft mijn specialistische kennis , al reeds gedurende 25 jaren. Dit omvat de werking en uitwerking van kurkuma-longa en curcumine-longa in al haar werking en veelzijdige facetten.   
 • Meestal weet men wel dat "Kurkuma longa" , in de oude"ayurvedische geschriften "  met name wordt genoemd.  Het wordt in deze oude geschriften gedetailleerd voor 19 levensbevorderlijke  en geneeskrachtige uitwerkingen van de Kurkuma  beschreven. Oftewel een "anti aging" product. 

 • Dit betreft ook Uw lichamelijke functioneren.

 • Alle bestellingen worden met liefde en aandacht voor U , als klant, verzorgd en verpakt. 
 • Het is de keuze , vanuit de visie van deze webshop, om bijna alle producten 100 % zuiver, biologisch, ecologisch en fairtrade te houden.  
 • Dat is goed voor U, en voor onze wereld, dus het milieu en de mensen die hier op aarde leven. Met volle respect voor onze medemens, waar ook ter wereld.  
 • Onze kurkuma wordt betrokken van een kleine Indiase cooperatie met een Ayurvedische teeltwijze en Ayurvedische achtergrond. Biologisch en Ecologisch

 • NIEUWSBRIEF: 

 • Als U wilt kunt U zich , links, inschrijven voor onze nieuwsbrief, deze komt echter niet zo vaak uit.  


 • Dit is alleen bij interessante artikelen en bijzonderheden, en speciale aanbiedingen. Dan ontvangt U de nieuwsbrief van onze webshop " www.dekurkumaspecialist.nl"   


                   

Aanbieding van de maand !

Een gratis kurkuma e-book! Een uitgebreid Eboek van 37 bladzijden vol informatie over de werking van kurkuma en curcumine. Dit krijgt u bij een bestelling en betaling van 2 artikelen uit deze webshop.  (met uitzondering van de tandkrijt) 

Wilt u iets vragen ? Hebt u belangstelling? Lukt het inloggen niet ? 


Hieronder vindt u ons contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.  


PS : Wij sponsoren het volgende project. Na iedere gedane verkoop vanuit deze bijzondere webshop gaat er een vast bedrag naar : House of Hope and Dreams . Dank voor uw belangstelling voor deze webshop "www.dekurkumaspecialist.nl" 

Met vriendelijke Groninger groeten 

Uw contactpersoon bij "Dekurkumaspecialist" -   team : 

          

                         TIENEKE :) 

                

                                                                                                       

@