Top
Home
Waarom zou U voor onze goede kurkuma en curcumine producten kiezen ? 

Van harte welkom bij Uw online kurkuma specialist. De Kurkumaspecialist is een webshop met specialistische en vakkundige kennis van kurkuma longa en zuivere curcumine c3. Reeds 25 jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur.

De producten, die U in ons, Dekurkumaspecialist, gehele assortiment vindt, zijn zorgvuldig voor U gekozen. Voor ons hebben factoren als een goede opneembaarheid van de kurkuma longa en de curcumine longa c3 en de werkzaamheid, om een goed resultaat te verkrijgen, de doorslag gegeven. Kurkuma en curcumine 3 zijn ons specialisme.

Er zijn vanuit deze webshop goede contacten met een Natuurgeneeskundig arts, deze is Universitair opgeleid. Deze arts is ook Westers Universitair opgeleid. Daarmee  kunnen we U een Uniek Holistisch en Integrale vorm van geneeskunde aanbieden. Daarmee onderscheiden wij ons van iedere verdere aanbieder van kurkuma, curcuma en curcumine. 

Bij ons, De kurkumaspecialist, kunt U alleen hoogwaardige zuiver ayurvedische kurkuma longa capsules kopen. Deze zijn van hoge bio-activiteit. Ook kunt U curcumine longa C3 capsules kopen, van een superieure kwaliteit.

Dekurkumaspecialist.nl heeft absoluut de zuiverste kwaliteit tegen de beste prijs.

Biologische kurkuma ?

Al onze producten worden geleverd door gecertificeerde internationale biologische bedrijven in India en de EU. Niet alleen biologische gecertificeerd, maar ook ayurvedisch.

Wij zelf hechten ook grote waarde aan biologische kurkuma en andere supplementen, met goede kwaliteit en respect voor mens en milieu. Om deze producten ook zelf, met een EU biologisch predicaat, te mogen verkopen is een speciale registratie vereist. 

Vanwege de vele bureaucratische en administratieve eisen hieraan, hebben wij voorlopig van certificatie afgezien, hoewel onze producten dus wel als gedocumenteerd biologisch geleverd worden.

En dan nog afgezien van de kosten voor een dergelijke biologische administratie voor onze kurkuma en curcumine met zich mee brengt. 

Bij ieder product van ons is er respect voor U als klant, respect voor U als 'zoeker naar een betere oplossing', respect voor de aarde en de mensheid aanwezig. Dat heet "Ethics in Business" , een belangrijk onderdeel van onze filosofie. 

Kurkuma van onze kwaliteit .

We bieden U een breed assortiment kurkuma longa producten, U kunt kiezen van milde, pure kurkuma-longa capsules tot een sterk geconcentreerde Curcumine longa C3 'superieur' capsule.
Beide zijn getest op hun opneembaarheid en werkzaamheid. We hebben geen kurkuma tabletten in ons assortiment, vanwege de vulmiddelen. Onze capsules zijn niet te groot, en makkelijk inneembaar. Eveneens kunt u, desgewenst,  onze capsules makkelijk openen en weer sluiten. 

In ons assortiment vindt U GEEN gewone losse poeder in capsules, wij bieden U alleen hoogwaardige curcuma longa extracten. In al onze ayurvedische supplementen vindt U dit terug. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch, inclusief de vegetarische capsules.
(Behalve de groenlipmossel ) 

We kunnen zeggen dat we een gedegen kennis van kurkuma longa en curcumine longa c3 producten in huis hebben. We hebben veel ervaring met kurkuma,  en kennis van kurkuma longa . Gezond blijven ? kurkuma

Marketing ? 

Wij hebben besloten om geen prachtige marketing reclames te laten bedenken. Onze producten zijn van zuivere en pure kwaliteit, zonder speciale toevoegingen en chemische aanpassingen. Ons uitgangspunt is een kurkuma product aan u te leveren, zoals de natuur het heeft bedoeld. 

We zijn geen webshop die een mooie en overtuigende  marketing campagne laat bedenken. Vervolgens het product in een pot laat doen, met het nog mooiere verhaal erbij in. Etiket erop en succes ermee. 

We bieden u vakkundige en gespecialiseerde kennis en expertise van het product kurkuma en curcumine. Dit vindt u uitsluitend bij dekurkumaspecialist. Kurkuma kunt u op maat per persoon aanpassen, wat voor de ene prima werkt, kan voor een ander te weinig ( of teveel) zijn. 

Mede daarom hebben we voor iedere klant, die 2 van onze producten bestelt, ook een gratis passend Kurkuma Eboek klaar liggen. Bij de ashwagandha, de groenlipmossel, het recepten Eboek bij de losse gemalen kurkuma poeder.

En als U onze Kurkuma hebt besteld ? Dan krijgt u een 50 bladzijden goed gedocumenteerd gratis E-boek

Het Eboek ligt voor U klaar om per mail verzonden te worden. 

Wat is ons kurkuma assortiment ? 

Ons kurkuma longa assortiment is erg breed, van kurkuma creme tot kurkuma zeep. We hebben twee soorten kurkuma maskers, het kurkuma klei masker en het kurkuma sandelhout masker.

Kurkuma tandkrijt, zuivere inneembare kurkuma olie ( GEEN etherische olie) en curcumine c3 olie . Vele soorten kurkuma, met en zonder de bioperine peper. 

Fair trade en milieuvriendelijk vinden wij, van het team van "www.dekurkumaspecialist.nl" erg belangrijk. " 

Even tot slot een paar praktische kurkuma punten : 
  • Bij iedere bestelling is de verzending gratis.
  • Bestellen kan nu met of zonder account en/of wachtwoord.                         
  • Inloggen zonder wachtwoord ? Dat is prima , voor U en voor Uw 'bestel gemak'. En voor Uw privacy. 
  • Voor 15.00 uur besteld ? Dezelfde dag verzonden met de POSTNL.
Ons contactformulier staat onderaan de "CONTACT" pagina, stel uw vraag en we nemen z.s.m. contact met U op. Even bellen? Zie "CONTACT" . 
Met vriendelijke groeten uit Groningen van Uw en ons allemaal  'dekurkumaspecialist.nl'-team.

        De nummer ÉÉN in kurkuma ! .

Ons team : Sandra, Alie, Cyril, Stiena en TienekeKurkuma gezichtsmasker met Rode Klei
Nieuw 50% Korting

Kurkuma gezichtsmasker met Rode Klei

€ 19,95 € 9,95
Curcumine C3 met Triphala combinatie in brievenbus verpakking
Nieuw 34% Korting
Curcumine C3 met Triphala combinatie in flacons
Nieuw 30% Korting
Kurkuma Zeep
Nieuw 33% Korting

Kurkuma Zeep

€ 14,95 € 9,95
Curcumine C3 olie "Bioactief"
Nieuw 29% Korting

Curcumine C3 olie "Bioactief"

€ 34,90 € 24,90
Kurkuma face oil  "Skin Perfect"
Nieuw 33% Korting

Kurkuma face oil "Skin Perfect"

€ 44,95 € 29,95
Neem Tandkrijt .
Nieuw 33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Kurkuma zalf (ayurvedisch)
Nieuw 44% Korting

Kurkuma zalf (ayurvedisch)

€ 22,95 € 12,95