Top
De beste Kurkuma en Curcumine C3
Waarom zou U voor onze goede kurkuma en curcumine producten kiezen ? 

Van harte welkom bij Uw online de kurkuma specialist. De Kurkumaspecialist is een webshop met specialistische en vakkundige kennis van kurkuma longa en zuivere curcumine c3. Reeds 25 jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur.

..'..Bied alleen dátgene aan, waar je verstand van hebt !..'.. 

specialistische kennis van kurkumaZei mijn oude vader vroeger. Hij had helemaal gelijk. Wij hebben verstand van kurkuma en van curcumine, in al haar veelzijdigheid en facetten. De producten, die U in ons, dekurkumaspecialist, gehele assortiment vindt, zijn zorgvuldig voor U gekozen. Voor ons hebben factoren als een goede opneembaarheid van de kurkuma longa en de curcumine c3 en de werkzaamheid, om een goed resultaat te verkrijgen, de doorslag gegeven. Kurkuma en curcumine zijn ons specialisme.

Ook willen we duidelijk stellen dat alle door ons getoonde producten geen geneesmiddelen zijn, maar voedingssupplementen. De door ons gevoerde producten zijn overal vrij verkrijgbaar, met de aanduiding voedingssupplement.

Deze supplementen zijn geschikt voor het ondersteunen van het natuurlijk herstellend vermogen van ons lichaam. En niet ter vervanging van de door artsen voorgeschreven medicatie. 

Ondanks bijna dagelijkse positieve reacties, van de klanten die onze kurkuma en curcumine gebruiken, geldt dit niet als bewijs voor de werkzaamheid van onze producten. 

We willen we dus nogmaals extra benadrukken dat de door ons gevoerde producten geen geneesmiddelen zijn, maar overal vrij verkrijgbare voedingssupplementen. 
Bij ons, dekurkumaspecialist, kunt U alleen hoogwaardige zuiver  kurkuma longa capsules kopen. Deze zijn van hoge bio-activiteit. Ook kunt U curcumine longa C3 capsules kopen, van een superieure kwaliteit. Onze bijzondere curcumine heeft vele Internationale Rewards gewonnen, dit al sinds 2013. We bieden alleen dátgene aan, waar we verstand van hebben. Daarom hebben we deze curcumine voor u geselecteerd. Alleen bij dekurkumaspecialist krijgt u de beste kurkuma en curcumine. 

Dekurkumaspecialist heeft absoluut de zuiverste kwaliteit tegen de beste prijs.

Biologische kurkuma ?

Al onze producten worden geleverd door gecertificeerde internationale biologische bedrijven in India en de EU. Niet alleen biologische gecertificeerd, maar ook ayurvedisch.

Biologische kurkuma Wij zelf, als dekurkumaspecialist, hechten ook grote waarde aan biologische kurkuma en andere supplementen, met goede kwaliteit en respect voor mens en milieu. Om deze producten ook zelf, met een EU biologisch predicaat, te mogen verkopen is een speciale registratie vereist. 

Vanwege de vele eisen hieraan, hebben wij voorlopig van certificatie afgezien, hoewel onze producten dus wel als gedocumenteerd biologisch geleverd worden.


Bij ieder product van ons is er respect voor U als klant, respect voor U als 'zoeker naar een betere oplossing', respect voor de aarde en de mensheid aanwezig. Dat heet "Ethics in Business" , een belangrijk onderdeel van onze filosofie. 

Kurkuma en Curcumine C3 van onze zuivere kwaliteit .

Dekurkumaspecialist biedt U een breed assortiment kurkuma en kurkuma longa producten, U kunt kiezen van milde, pure kurkuma capsules tot een sterk geconcentreerde Curcumine longa C3 'superieur' capsule. Dekurkumaspecialist is gespecialiseerd in kurkuma en curcumine in al haar veelzijdigheid, toepassingen en facetten. 

Alles is getest op hun opneembaarheid en werkzaamheid. We hebben geen kurkuma tabletten inzuivere-kwaliteit-kurkuma ons assortiment, vanwege de vulmiddelen. Onze capsules zijn niet te groot, en makkelijk inneembaar. Eveneens kunt u, desgewenst,  onze capsules makkelijk openen en weer sluiten. 

In ons assortiment vindt U GEEN gewone losse poeder in capsules, wij bieden U alleen hoogwaardige kurkuma longa extracten. In al onze zuivere supplementen vindt U dit terug. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch, inclusief de vegetarische capsules. (Behalve de groenlipmossel extract capsules) 

We kunnen zeggen dat we, als een dekurkumaspecialist,  een gedegen kennis van kurkuma en curcumine longa c3 producten in huis hebben. We hebben veel ervaring met kurkuma,  en kennis van kurkuma longa. 

Marketing ? 

Wij hebben besloten om geen prachtige marketing reclames te laten bedenken. Onze producten zijn van zuivere en pure kwaliteit, zonder speciale toevoegingen en chemische aanpassingen. Ons uitgangspunt is een kurkuma product aan u te leveren, zoals de natuur het heeft bedoeld. Zuiver en eerlijke kurkuma producten. 

Kurkuma, marketing en kleine lettertjesWe zijn geen webshop die een mooie en overtuigende  marketing campagne laat bedenken. Vervolgens het product in een pot laat doen, met het nog mooiere verhaal erbij in. Etiket erop en succes ermee.
Wij vinden dat de marketing op de voorkant van de verpakking staat, maar bij de 'kleine lettertjes' staat soms iets geheel anders. Daar doet dekurkumaspecialist niet aan mee. 

We bieden u vakkundige en gespecialiseerde kennis en expertise van het product kurkuma en curcumine. Dit vindt u uitsluitend bij dekurkumaspecialist. Kurkuma kunt u bij ons op maat per persoon laten aanpassen, wat voor de ene prima werkt, kan voor een ander te weinig ( of teveel) zijn. 

Mede daarom hebben we voor iedere klant, die 2 van onze producten bestelt,  een gratis passend Eboek klaar liggen. We hebben een ashwagandha E-book, een groenlipmossel E-boek, Een kurkuma recepten E-boek bij de losse gemalen kurkuma poeder. Ook is er een nieuw E-book bij de "Granaatappel". 

En als U onze Kurkuma hebt besteld ? Dan krijgt u een 50 bladzijden goed gedocumenteerd gratis "Kurkuma" E-boek

Ieder Eboek ligt voor U klaar om per mail verzonden te worden. 

Wat is ons kurkuma en curcumine c3 assortiment ? 

Ons kurkuma longa assortiment is erg breed, van kurkuma creme tot kurkuma zeep. We hebben twee soorten kurkuma maskers, het kurkuma klei masker en het ayurvedische kurkuma masker.

Kurkuma tandkrijt, pure kurkuma olie ( GEEN aromatische, etherische en/of essentiële olie) en curcumine c3 olie. Vele soorten kurkuma, met en zonder de bioperine peper. Neem tandkrijt en neem olie. 

Fair trade en milieuvriendelijk vinden wij, van het team van dekurkumaspecialist erg belangrijk. " 

Even tot slot een paar praktische kurkuma punten : 
  • Bij iedere bestelling is de verzending gratis.
  • Bestellen kan nu met of zonder account en/of wachtwoord.                         
  • Inloggen zonder wachtwoord ? Dat is prima , voor U en voor Uw 'bestel gemak'. En voor Uw privacy. 
  • Voor 15.00 uur besteld ? Dezelfde dag verzonden met de POSTNL.
Ons contactformulier staat onderaan de "CONTACT" pagina, stel uw vraag en we nemen z.s.m. contact met U op. Even bellen? Zie "CONTACT" . Ons telefoon nummer van www.dekurkumaspecialist.nl is 0598-371025 . 

Met vriendelijke groeten uit Groningen van uw en ons allemaal  'dekurkumaspecialist.nl'-team.

        De nummer ÉÉN in kurkuma ! .

Ons team : Sandra, Alie, Cyril, Stiena en TienekeKurkuma gezichtsmasker met rode klei
Nieuw 50% Korting

Kurkuma gezichtsmasker met rode klei

€ 19,95 € 9,95
Curcumine en Triphala combinatie (brievenbus verpakking)
Nieuw 34% Korting
Curcumine en Triphala combinatie (flacons)
Nieuw 30% Korting

Curcumine en Triphala combinatie (flacons)

€ 88,90 € 61,90
Kurkuma Zeep
Nieuw 33% Korting

Kurkuma Zeep

€ 14,95 € 9,95
Curcumine olie
Nieuw 29% Korting

Curcumine olie

€ 34,90 € 24,90
Kurkuma face oil  "Skin Perfect"
Nieuw 33% Korting

Kurkuma face oil "Skin Perfect"

€ 44,95 € 29,95
Kurkuma olie
Nieuw 29% Korting

Kurkuma olie

€ 34,90 € 24,90
Neem Tandkrijt .
Nieuw 33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Kurkuma zalf (ayurvedisch)
Nieuw 44% Korting

Kurkuma zalf (ayurvedisch)

€ 22,95 € 12,95