Top
Home
Waarom zou U voor onze kurkuma producten kiezen ? 

Van harte welkom bij Uw online kurkuma specialist. De Kurkumaspecialist is een webshop met specialistische en vakkundige kennis van kurkuma longa en zuivere curcumine c3. Reeds 25 jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur.

De producten, die U in ons, De kurkumaspecialist, gehele assortiment vindt, zijn zorgvuldig voor U gekozen. Voor ons hebben factoren als een goede opneembaarheid van de kurkuma longa en de curcumine longa c3 en de werkzaamheid, om een goed resultaat te verkrijgen, de doorslag gegeven. Kurkuma is ons specialisme.

Er zijn vanuit deze webshop goede contacten met een Natuurgeneeskundig arts, deze is Universitair opgeleid. Deze arts is ook Westers Universitair opgeleid. Daarmee  kunnen we U een Uniek Holistisch en Integrale vorm van geneeskunde aanbieden. Daarmee onderscheiden wij ons van iedere verdere aanbieder van kurkuma, curcuma en curcumine. 

Bij ons, De kurkumaspecialist, kunt U alleen hoogwaardige zuiver ayurvedische kurkuma longa capsules kopen. Deze zijn van hoge bio-activiteit. Ook kunt U curcumine longa C3 capsules kopen, van een superieure kwaliteit.

Dekurkumaspecialist.nl heeft absoluut de zuiverste kwaliteit tegen de beste prijs.

We bieden U een breed assortiment kurkuma longa producten, U kunt kiezen van milde, pure kurkuma-longa capsules tot een sterk geconcentreerde Curcumine longa C3 'superieur' capsule. Beide zijn getest op hun opneembaarheid en werkzaamheid. We hebben geen tabletten in ons assortiment, vanwege de vulmiddelen. Onze capsules zijn niet te groot, en makkelijk inneembaar. 

In ons assortiment vindt U GEEN gewone losse poeder in capsules, wij bieden U alleen hoogwaardige curcuma longa extracten. In al onze ayurvedische supplementen vindt U dit terug. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch, inclusief de vegetarische capsules. ( Behalve de groenlipmossel ) 

We kunnen zeggen dat we een gedegen kennis van kurkuma longa en curcumine longa c3 producten in huis hebben. We hebben veel ervaring met kurkuma,  en kennis van kurkuma longa . Gezond blijven ? kurkumaWe zijn geen webshop die kurkuma capsules in een pot laat doen, etiket erop en succes ermee. We bieden vakkundige en gespecialiseerde kennis en expertise voor u, omtrent ons product, bij De kurkumaspecialist. 

Daarom hebben we voor iedere klant, die 2 van onze producten bestelt, ook een gratis passend Eboek klaar liggen. ( Met uitzondering van de tandkrijt ) . Bij de ashwagandha, de groenlipmossel, het recepten Eboek bij de losse gemalen kurkuma poeder.
En als U,..
.. onze Kurkuma hebt besteld ? Een 50 bladzijden goed gedocumenteerd gratis E-boek voor U. "KURKUMA, VEELZIJDIG BELICHT " is de naam van Uw E-boek . Het Eboek ligt voor U klaar om per mail verzonden te worden. 
Ons kurkuma longa assortiment is erg breed, van kurkuma creme tot kurkuma zeep.

Fair trade en milieuvriendelijk vinden wij, van het team van "www.dekurkumaspecialist.nl"  allemaal erg belangrijk. " 
Tot slot even een paar praktische punten : 
  • Bij iedere bestelling is de verzending gratis.
  • Bestellen kan nu met of zonder account en/of wachtwoord.                         
  • Inloggen zonder wachtwoord ? Dat is prima , voor U en voor Uw 'bestel gemak'. En voor Uw privacy. 
  • Voor 15.00 uur besteld ? Dezelfde dag verzonden met de POSTNL.
Ons contactformulier staat onderaan de "CONTACT" pagina, stel uw vraag en we nemen z.s.m. contact met U op. Even bellen? Zie "CONTACT" . 
Met vriendelijke groeten uit Groningen van Uw en ons allemaal  'dekurkumaspecialist.nl'-team.

        De nummer ÉÉN in kurkuma ! .

Ons team : Sandra, Alie, Cyril, Stiena en Tieneke


Biologisch ? Zie "Onze filosofie"
Kurkuma Zeep
Nieuw 33% Korting

Kurkuma Zeep

€ 14,95 € 9,95
Curcumine C3 olie "Bioactief"
Nieuw 29% Korting

Curcumine C3 olie "Bioactief"

€ 34,90 € 24,90
Kurkuma face oil  "Skin Perfect"
Nieuw 33% Korting

Kurkuma face oil "Skin Perfect"

€ 44,95 € 29,95
Neem Tandkrijt .
Nieuw 33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Kurkuma zalf (ayurvedisch)
Nieuw 44% Korting

Kurkuma zalf (ayurvedisch)

€ 22,95 € 12,95