Aanbieding!

Neem ‘bioniem’ (Voordeel verpakking)

77.95

 • 1 x voordeel verpakking Neem-capsules
 • 300 capsules met zuiver ‘Neem’ kruidenpreparaat a 600 mg per capsules
 • Zonder enige vorm van toevoegingen
 • Het wordt u toegezonden in 1 brievenbus verpakking, met verzendservice MYPARCEL u krijgt automatisch een track&trace code
 • Past door uw brievenbus

Zoekt u meer informatie over de achtergrond, samenstelling en contra indicaties van deze 1 x voordeel verpakking ‘Neem’ capsules  ? KLIK HIER

Wat is Neem ‘Bioniem’?

Neem “Bioniem” capsules zijn een volledig zuiver ayurvedische en natuurlijk voedingssupplement.  Deze neem capsules zijn gemaakt van gemalen blad, bast en bloesem van de neemboom. Onze Neem capsules ‘Bioniem’ hebben een uitstekend hoge bioactiviteit. Deze groenblijvende boom uit Zuid-Oost Azië levert een goed natuurlijk product. De naam van deze boom is “Azadirachta Indica” . Onze capsules zijn volgens de strengste normen geproduceerd en gecontroleerd. De originele Latijnse naam van de Indiase Neem boom is ‘Azadirachta Indica’. Het oude Sanskriet woord “Neem” gaf aan wat de mensen in oude tijden waardeerden aan deze boom. De bittere stoffen (neem is extreem bitter)  hebben een gunstig ondersteunende werking op onze spijsvertering.

Mahatma Gandhi was een liefhebber van de Neem olie. Mahatma Gandhi had een kenmerkende geur om zich, omdat hij zich iedere dag insmeerde met Neemolie. Een wat knoflook/ui-achtige zwavelhoudende  geur. Deze neembessen worden namelijk  gebruikt om olie van te maken. Maar dit is niet bedoeld om in te nemen. Onze capsules worden volgens de strengste normen geproduceerd en zijn een volledig zuiver Ayurvedisch product. Neem is een product, dat al in de oudheid werd gewaardeerd. Neem is derhalve één van ayurvedische pijlers.

Wat zijn de beste Neem “Bioniem” capsules? 

Neemboom-groen
Een Neemboom is een waardevol bezit

Neem komt van de Neemboom. Het is een boom die sinds oude tijden zeer gewaardeerd werd om haar goede uitwerking. Ooit eens zijn wij in India uitgenodigd door een schooltje. Op de vraag wat we aan de school zouden kunnen geven wat het antwoord duidelijk “..een Neemboom, voor op ons schoolplein…”. En zo hebben we dat ook gedaan.

Deze boom wordt door de inwoners beschouwd als hun natuurlijke apotheek. Ze gebruiken alles, maar dan ook werkelijk alles van deze boom. De takjes om de tanden mee te poetsen, de bloesem en de bessen om olie van te maken. En de boom zelf, om tijdens de pauzes of de lessen, onder te zitten. Want als je met je klas kinderen onder een Neemboom zit, dan blijven de insecten uit je buurt.

.

Waarom zou u deze Neem ‘Bioniem’ capsules van De Kurkuma Specialist kopen ?

 1. Onze capsules bevatten een zuiver extract. Gemaakt van gemalen neemblad, neemboom bast en de bloesems.
 2. Daarmee zijn we uniek, door u een zo breed mogelijk Neem product aan te bieden
 3. GRATIS :  Een leuk ‘proefmonstertje’ van één van onze producten mee gezonden, altijd leuk om te ontvangen
 4. GRATIS : Verzending binnen en buiten Nederland
 5. GRATIS :  U krijgt bij ons 90 capsules per verpakking. I.p.v. de (in Nederland) standaard norm van 60 capsules. Dat is dus 50% GRATIS en voor-niets-extra-erbij gekregen
 6. Neemtak-neempasta-neembladOmdat wij, als De Kurkuma Specialist, het belangrijk vinden om een zo zuiver mogelijk product aan u te leveren hebben hebben we er géén verdere chemische middelen aan toe laten voegen. Ook géén anti klonter middel.
 7. Wij gaan volgens de ayurvedisch zuivere principes
 8. GMO vrij, niet bestraald, niet EtO behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces)
 9. Gecertificeerd Kosher, Vegan en Halal

Wij hebben de neem capsules, maar óók ;

Contra Indicaties voor Neem capsules

  • Altijd innemen tijdens een maaltijd met een slokje water. Neem capsules niet innemen op een nuchtere maag, het kan braakneigingen opwekken vanwege de bittere smaak. Zeker voor mensen die gevoelig zijn voor sterke bittere stoffen
  • Neem werd in de oudheid als ‘geheim’ middel gebruikt tegen zwangerschap. Dus neem dit voedingssupplement niet als je van plan bent zwanger te worden. Of het werkte of niet, een gewaarschuwde vrouw telt voor 2. Ná één maand géén NEEM gebruiken is dit effect weer verdwenen.
  • Gebruik geen Neem capsules tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  • Neem kan soms overgevoeligheids reacties oproepen, vanwege de sterke bitterheid van dit voedingssupplement.
  • Als u insuline moet gebruiken kunt u dit voedingssupplement beter niet gaan nemen

Gratis Verzending

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »