Aanbieding!

Neem ‘Bioniem’ (2 flacons)

61.50

  • 2 x Flacon Neem capsules (geleverd in MIRONglas flacon)
  • 2 x 90 capsules met zuiver ‘Neem’ kruidenpreparaat a 600 mg per capsules (totaal 180 capsules)
  • Zonder enige vorm van toevoegingen
  • Het wordt u toegezonden in 2 flacon, MIRONglazen flacon
  • Verzendservice MYPARCEL u krijgt automatisch een track&trace code
  • Past niet door uw brievenbus

Zoekt u meer informatie over de achtergrond, samenstelling en contra indicaties van deze 2 x MIRONglazen flacons ‘Neem’ capsules  ? KLIK HIER

 Wat is Neem ? 

Neem “Bioniem” capsules zijn een volledig zuiver ayurvedische en natuurlijk voedingssupplement.  Deze neem capsules zijn gemaakt van gemalen blad, bast en bloesem van de neemboom. Onze Neem capsules ‘Bioniem’ hebben een uitstekend hoge bioactiviteit. Deze groenblijvende boom uit Zuid-Oost Azië levert een goed natuurlijk product. De naam van deze boom is “Azadirachta Indica” . Onze capsules zijn volgens de strengste normen geproduceerd en gecontroleerd. De originele Latijnse naam van de Indiase Neem boom is ‘Azadirachta Indica’. Het oude Sanskriet woord “Neem” gaf aan wat de mensen in oude tijden waardeerden aan deze boom. 

Neemboom-groen
Een Neemboom is een waardevol bezit

De bittere stoffen (neem is extreem bitter)  hebben een gunstig ondersteunende werking op onze gezonde spijsvertering.

Mahatma Gandhi was een liefhebber van de Neem olie. Mahatma Gandhi had een kenmerkende geur om zich, omdat hij zich iedere dag insmeerde met Neemolie. Een wat knoflook/ui-achtige zwavelhoudende  geur. Deze neembessen worden namelijk  gebruikt om olie van te maken. Maar de olie is niet bedoeld om in te nemen. Onze capsules worden volgens de strengste normen geproduceerd en zijn een volledig zuiver Ayurvedisch product. Neem is een product, dat al in de oudheid werd gewaardeerd. Neem is derhalve één van ayurvedische pijlers.

 

Neemtak-neempasta-neembladWij hebben de neem capsules, maar óók ; 

 

Additional information

Translate »