Aanbieding!

Kurkuma PUUR (1 flacon)

41.00 31.00

Deze Ayurvedische formule voor kurkuma longa capsules “PUUR” is uniek. Omdat het een geheel zuiver en onbewerkt product is. vandaar ook de naam “PUUR”. Er is GEEN enkele toevoeging aan dit kurkuma longa extract gedaan. Ook geen bioperine Peper. Er is niets aan toe gevoegd. Het is van volledig natuurlijke teelt, de kwaliteit is hoogwaardig en goed werkzaam. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd kurkuma extract als voedingssupplement. Bij dekurkumaspecialist kunt u uitstekende kurkuma kopen.

SKU:
ayuflac 1

Waarom zou u deze pure kurkuma kopen ? 

Er zijn mensen die echt gevoelig zijn voor peper extracten, daarom zijn deze ayurvedische kurkuma longa capsules volledig vrij van pepers en andere toevoegingen. Felle peper kan klachten geven als migraine , darmproblemen of hartkloppingen . Dit kunt U terecht een “PUUR” product noemen. U kunt bij ons zuivere  kurkuma longa capsules kopen.

Meer informatie over de kurkuma PUUR

Deze capsules zijn volledig vegetarisch, dus gelatine vrij. Ook de inhoud van de capsules is vrij van dierlijke ingrediënten zoals vulmiddelen en gelatine. Dit product is volgens een oude ayurvedische en natuurlijke teeltwijze gegroeid en na de oogst op de juiste manier verwerkt en behandeld. Het is geteeld op schone grond, en getest op afwezigheid van zware metalen.

Daarna is het gecertificeerd onder de strengste normen. Dat betekent dat het vrij is van genetische manipulatie. GMO vrij.

  • 90 capsules per verpakking
  • 600 mg per capsule
  • Hygienisch verpakt.
  • Inclusief ‘Kurkuma verrassings’ proefmonster.
  • Inclusief goed gedocumenteerd GRATIS Kurkuma-longa info Eboek. “KURKUMA”, 50 blz diepgaande informatie
  • Bij directe betaling en bestelling van 2 van deze kurkuma producten.

Additional information

Merk

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)