Aanbieding!

Kurkuma Longa ‘Puur’ (1 brievenbus verpakking)

35.50 25.50

Kurkuma Longa “Puur” capsules zijn uniek. Omdat het een geheel zuiver en onbewerkt product is. Ook geen bioperine peper. Bij dekurkumaspecialist kunt u uitstekende kurkuma kopen.

Kurkuma Longa ‘Puur’ 

Kurkuma Longa ‘Puur’ , wat is er zo bijzonder aan deze soort capsules ?

Kurkuma longa ‘Puur’. Deze ayurvedische kurkuma ‘puur’ capsules zijn een mild en zuiver kurkuma extract. Er zijn mensen die gevoelig zijn voor peper extracten, daarom zijn deze ayurvedische kurkuma longa capsules volledig vrij van peper soorten en andere soorten toevoegingen. Felle peper kan soms klachten geven als migraine , darmproblemen of hartkloppingen, als je er gevoelig voor bent. Dit kunt u hierom terecht een “puur” product noemen. U kunt bij ons deze zuivere en ongemengde  kurkuma longa capsules kopen. In deze kurkuma longa “Puur” versie is de bioperine peper niet toegevoegd . Deze kurkuma  soort is terecht ayurvedische zuiver en “Puur” te noemen. Deze kurkuma extract capsules zijn goedkoper dan andere, omdat er geen toegevoegde bioperine peper in zit.  

kurkuma-foto-vers-en-schoon
Een kurkuma longa wortel, fris, mooi en lekker knal oranje !                                 

Zit er dan gewoon kurkuma poeder in één capsule ?

Nee, deze capsules zijn gevuld met een natuurzuiver kurkuma longa extract. U kunt het, omdat er 600 mg kurkuma extract per capsule in zit, ongeveer vergelijken met 8 a 10 gram losse kurkuma poeder. Dit is ca 1 flinke eetlepel-met-torentje erop. Dat geldt zowel voor de kurkuma ‘plus’ , alsook voor de kurkuma ‘puur’ capsules.

Zijn er ook voordelen van kurkuma longa voor de gezondheid ? 

Jazeker, die zijn er. Erg veel, zelfs. In de oude ayurveda zijn honderden en honderden geschriften over de werking en toepassingen van kurkuma longa. Van A tot/met Z. Helaas, vanwege de Europese wet op Gezondheids claims, op straffe van zware boetes, mogen we hier geen gezondheids claims plaatsen of vernoemen. Sommige claims zijn ‘on hold’, die is de EFSA de komende 30 jaren nog aan het uitzoeken, of het klopt wat men vroeger constateerde. Of dat het niet klopt.  🙂 . Dan zullen we ze hier zeker plaatsen.

Waarom zou u de kurkuma longa ‘Puur’ capsules van De Kurkuma Specialist kopen ? 

Omdat deze kurkuma ‘Puur’ capsules eigenlijk uniek zijn. Bijna iedere webshop voegt wél iets aan pure extract capsules toe. Dit kunnen vitamines of  andere soortige toevoegingen zijn. Deze kurkuma ‘Puur’ hebben alléén een zuiver 100% natuurlijk kurkuma extract in zich. En verder niets. Kurkuma is goed genoeg van zichzelf. Het klopt dat de bioperine peper een langere opnametijd bewerkstelligt. Deze kurkuma longa soort is echter puur en ongemengd. Dit product is volgens een oude ayurvedische en natuurlijke teeltwijze gegroeid en na de oogst op de juiste manier verwerkt en behandeld. Het is geteeld op schone grond, en getest op afwezigheid van zware metalen.

Inhoud en samenstelling van de kurkuma longa ‘Puur’ capsules en verpakking

 • Kurkuma longa  ‘Puur’  zijn zeer zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen. 
 • In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt, a 600 mg per capsule
 • Waarbij de kurkuma ‘Puur’ géén toegevoegde peper heeft
 • Capsule huls : maat 00 , gemaakt van plantenvezel cellulose (maïs)
 • Deze capsules zijn GMO vrij, Kosher, Vegan en Halal.
 • Deze capsules zijn niet bestraald, niet EtO behandeld (Dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Brede werking aan bio-actieve stoffen, volgens duizenden jaren oude formule
 • Deze Kurkuma Longa capsules zijn zondere enige extra toevoeging van chemische aard, of andere soort bewerkingen.
 • Kurkuma volgens de “Old Natural School”
 • Voordeel verpakking (300 capsules) van de Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules hebben we ook
 • Gratis : Proefmonster ‘ kurkuma verrassing’  mee geleverd bij een bestelling
 • Gratis : Kurkuma E-boek “Kurkuma, een Krachtpatser” bij directe betaling en een bestelling van 2 verpakkingen, advertentie vrij
 • Gratis : Verzending

Meer informatie over deze Kurkuma Longa capsules ? 

 1. U neemt dagelijks 1 a 2 capsules in, met een slokje water EN tijdens een maaltijd. Omdat een beetje vet de werkzaamheid verhoogt.
 2. Overschrijd deze dosis niet
 3. Buiten het bereik van kinderen houden
 4. Voedingssupplement, dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en/of een gezonde levensstijl
 5. Bewaaradvies : bewaar deze capsules op een droge, donkere plaats en op kamer temperatuur.
 6. NIET gebruiken bij galstenen, het kan een aanval uitlokken (als u geen galblaas meer heeft, is het geen probleem)
 7. NIET gebruiken bij de zwaardere bloedverdunnende medicijnen, kurkuma kan ook bloedverdunnend werken

                                                                         Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of een ayurvedisch arts). Eventueel hebben we wel een goed adres voor u.