Aanbieding!

Kurkuma Huidverzorgings set

49.90

Kurkuma huidverzorgings producten heeft 3 verschillende kurkuma producten voor de huid. Deze set bevat 4 producten, zachte ayurvedische kurkuma zalf, kurkuma masker en neemmasker (gratis) en de kurkuma face oil.

 

Kurkuma Huidverzorgings set

Kurkuma huidverzorging set heeft 3 verschillende kurkuma producten voor de huid. Deze set bevat 4 producten, zachte ayurvedische kurkuma zalf, kurkuma masker en gratis neemmasker en de kurkuma face oil. Alles is van natuurlijk kwaliteit en heeft natuurlijke grondstoffen. “.. Wat je niet kunt eten, mag je eigenlijk ook niet op je huid smeren..”.. is een oud gezegde en nog steeds zéér actueel.  

  • In de oranje doos : Kurkuma zalf

Het is gemaakt volgens een 5000 jaren oud Ayurvedisch recept. U gebruikt het spaarzaam. Het is een zachte en verfijnde zalf. Deze zalf geschikt voor de huid.Er is bij ons veel vraag naar deze bijzondere zalf. Dit recept is samengesteld met verschillende oude ayurvedische natuurlijke ingrediënten. De samenstelling is eeuwenoud. Een goede kurkuma huidverzorging

  • In de blauwe fles : Kurkuma Face Oil                                                    Kurkuma-huid-set

Deze flacon bevat een ayurvedisch gezichtsverzorgings olie met sesamolie, granaatappelpit olie en pure kurkuma olie. 30 ml. Deze kurkuma face oil is samengesteld volgens uit zuivere grondstoffen zonder enige petrochemische toevoeging. Het recept is volgens een oude ayurvedische samenstelling.

Het glazen flesje heeft een pipetdopje voor een verfijnde dosering. Een paar druppeltjes per keer zijn voldoende. Het meest doeltreffendst is om eerst een zachte scrub toe te passen. En daarna een paar druppeltjes van de  Kurkuma Face Oil aan te brengen.

Als men dit ’s avonds doet, heeft de kurkuma face oil ’s nachts de tijd om diep in de huid in te trekken. ’s Morgens kan men dit, eventueel, met warmlauw water afwassen. Het is dan een zacht masker en kleurt uw huid niet geel.

  • In de ronde pot : Kurkuma masker met rode klei

Dit “Kurkuma masker” is zacht werkend voor de huid. Het verzacht de huid en geeft de huid een mooie uitstraling. Echte Kurkuma huidverzorging . Zie voor een uitgebreide beschrijving bij “kurkuma masker met rode klei“.
U reinigt uw gezicht met wat lauw water. Droog de huid.  En breng daarna het masker normaal dik op de huid aan. U laat het een kwartiertje zitten. Was het weer af met lauw water. Uw huid voelt er zacht en aangenaam van aan.

Waarom zou ik deze ‘Kurkuma huidverzorgings set” bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

  • GRATIS bij deze set mee geleverd ; Het Neem masker. Dit “Neem masker” is zacht werkend, zonder de huidflora aan te tasten. -Het Neem masker wordt in deze combinatie direct meegeleverd. Deze helpt misschien mee met de vermindering van de ‘Staphylococcus Aureus bacterie’ in de huid. Deze bacterie zou een oorzaak voor eczeem kunnen zijn.We hebben in onze huid goede en minder goede huidbacteriën. Als de ‘Staphylococcus Aureus’ bacterie de overhand krijgt, zou dit misschien een oorzaak voor huid problemen, bijvoorbeeld eczeem, kunnen zijn.
  • GRATIS  mini verpakking “Verrassings proefproduct”, altijd leuk om te ontvangen
  • Zuiver natuurlijk producten, zonder enige chemische toevoeging
  • GRATIS verzending
  • Uniek in Nederland.
  • Deze combinatie is nergens anders verkrijgbaar.
  • Alles is ook los verkrijgbaar van de kurkuma huidverzorging set

                                            Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .  Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Additional information

Merk

Inhoud

1 verpakking van 4 producten

Extra toevoegingen

Geen

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)

Translate »