Aanbieding!

Kurkuma Huidverzorgings set

79.90 49.90

Kurkuma huidverzorgings producten heeft 3 verschillende kurkuma producten voor de huid. Deze set bevat 4 producten, zachte ayurvedische kurkuma zalf, kurkuma masker en neemmasker (gratis) en de kurkuma face oil.

SKU:
KHS1

1. In de oranje doos : Kurkuma zalf

Het is gemaakt volgens een 5000 jaren oud Ayurvedisch recept. U gebruikt Kurkuma Huidverzorgings sethet spaarzaam. Het is een zachte en verfijnde zalf. Deze zalf geschikt voor de huid.

Er is bij ons veel vraag naar deze bijzondere zalf. Dit recept is samengesteld met verschillende oude ayurvedische natuurlijke ingrediënten. De samenstelling is eeuwenoud.

2. In de blauwe fles : Kurkuma face oil. 

Deze flacon bevat een ayurvedische gezichtsverzorgings olie met sesamolie, granaatappelpit olie en pure kurkuma olie. 30 ml. Deze kurkuma face oil is samengesteld volgens uit zuivere grondstoffen zonder enige petrochemische toevoeging. Het recept is volgens een oude ayurvedische samenstelling.
Het glazen flesje heeft een pipetdopje voor een verfijnde dosering. Een paar druppletjes per keer zijn voldoende. Het meest doeltreffendst is om eerst een zachte scrub toe te passen. En daarna een paar druppeltjes van de  Kurkuma Face Oil aan te brengen.

Als men dit ‘s avonds doet, heeft de kurkuma face oil ‘s nachts de tijd om diep in de huid in te trekken. ‘s Morgens kan men dit, eventueel, met warmlauw water afwassen.

Het is een zacht masker en kleurt uw huid niet geel.

  • Uniek in Nederland.
  • Nergens anders verkrijgbaar.
  • Een verfijnd zacht masker.

3. In de ronde pot : Kurkuma masker met rode klei

Dit “Kurkuma masker” is zacht werkend voor de huid. Het verzacht de huid en geeft de huid een mooie uitstraling. Zie voor een uitgebreide beschrijving bij “kurkuma masker met rode klei“.
U reinigt uw gezicht met wat lauw water. Droog de huid.  En breng daarna het masker normaal dik op de huid aan. U laat het een kwartiertje zitten. Was het weer af met lauw water. Uw huid voelt er zacht en aangenaam van aan.

4. Het Neem masker wordt GRATIS bij deze set mee geleverd.

Dit “Neem masker” is zacht werkend, zonder de huidflora aan te tasten. -Het Neem masker wordt in deze combinatie direct meegeleverd. Deze helpt met de vermindering van de ‘Staphylococcus Aureus bacterie’ in de huid.

Deze bacterie zou een oorzaak voor eczeem kunnen zijn.
We hebben in onze huid goede en minder goede huidbacteriën. Als de ‘Staphylococcus Aureus’ bacterie de overhand krijgt, zou dit een oorzaak voor huid problemen, bijvoorbeeld eczeem, kunnen zijn.

Alles is ook los verkrijgbaar.

* Gratis verzending met de POSTNL .
* Gratis mini verpakking “Kurkuma verrassings proefproduct”

Additional information

Merk

Inhoud

1 verpakking van 4 producten

Extra toevoegingen

Geen

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)