Aanbieding!

Kurkuma tandkrijt

24.95 19.95

Kurkuma tandkrijt ondersteunt op natuurlijke wijze tot een mooi schoon en gezond gebit. Kurkuma-longa tandkrijt is een zacht ayurvedisch krijt, gemengd met een kurkuma extract. Het is een product met een oude en lange geschiedenis.

Wat is kurkuma tandkrijt ?

Kurkuma tandkrijt is een oeroud ayurvedisch product. Vroeger mengde men zacht tandkrijt met verschillende soorten natuurlijke middelen. Deze werden, naar men zegt,  gekozen naar werking en biobeschikbaarheid. Een paar ervan zijn te noemen, namelijk granaatappel, neem en kurkuma

Kurkuma-tandkrijt
Dit oude proces is al duizenden jaren geleden beschreven, en de recepten zijn lange tijd niet gebruikt. Wij hebben een paar van die oude recepten opgezocht en laten samenstellen. Kurkuma tandkrijt is er eentje van.

Het is nooit de bedoeling geweest om de tanden met pure kurkuma poeder te gaan poetsen, daarom vindt u bij dekurkumaspecialist een bijzonder en exclusief product voor uw gebit.

Contra indicatie

PAS OP met kunststof (composiet)vullingen, kunststof kronen en/of facings. Kurkuma kleurt geel. In oude tijden waren deze gebits oplossingen er niet.

In dat geval kunt u beter de NEEM-tandkrijt kiezen, deze kleurt niet.

Wat zit er in dit kurkuma tandkrijt ?

INGREDIËNTEN: calcium carbonicum, kurkuma longa extract, menthol olie, zout, camphora A, aceticum.

Additional information

Merk

Aantal potten

1

Inhoud per pot

25ml

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)