Aanbieding!

Groenlipmossel gewrichtszalf (2x)

39.99 17.50

Groenlipmossel Zalf

Deze groenlipmossel zalf is volgens de strengste normen van de staat Nieuw Zeeland geproduceerd. Het is een natuurzuivere zalf, gemaakt van het hoogwaardige groenlipmossel extract, met een hoge bioactiviteit. Bij de kweek van de groenlipmosselen is op geen enkele wijze gebruik gemaakt van medicamenten,  of andere chemische middelen,  gebruikt. Sinds oude tijden werkt de groenlipmossel ondersteunend versoepelend op onze gewrichten.

Wat is groenlipmossel precies voor product ? 

In deze groenlipmossel zalf is Indiase wierook (boswellia), wintergroenolie en andere zachte plantaardige oliën gebruikt. Deze groenlipmossel extract, boswellia en wintergroen olie helpen bij een ontspannen werking op de gewrichten. Het helpt dus mee om de stijfheid of pijn in de gewrichten te verminderen.

Als u deze groenlipmossel zalf gebruikt, treedt er eerst een verkoelende werking op. Ook is deze te voelen in de huid. Daarna wordt het warm, met een zachte en aangename werking in het gewricht. Deze groenlipmossel zalf ruikt aangenaam. Het is gemakkelijk te verdelen op de huid en het trekt volledig in de huid. Wrijf de huid spaarzaam in. Deze groenlipmossel zalf is een bijzonder en uniek product.

  • Inhoud 25 mg groenlipmossel zalf per verpakking
  • Inclusief uitgebreide Nederlandse bijsluiter

Gebruiksaanwijzing 

Neem een beetje groenlipmossel zalf op uw vingers en wrijf het op de pijnlijke plaats. Dat kan op de schouders zijn, op de armen, de knieën, ellebogen of de heupen. Ook bij een verstuiking van de enkel. Of bij rugpijn en/of nekpijn is deze groenlipmossel zalf te gebruiken.
Als de huid iets rood kleurt, is dat een teken dat de groenlipmossel zalf werkt. Want de boswellia zorgt voor een betere ondersteuning van de  doorbloeding, de groenlipmossel helpt ondersteunend bij het versoepelen van de stijfheid of pijn.
Na ongeveer 1 a 2 uren zal de roodheid weer weg trekken.

Contra indicaties 

Pas er wel voor op dat u dit NIET in uw ogen wrijft. Ook niet op de slijmvliezen smeren. Was ook de handen grondig en goed na het insmeren. .

Wat zit er in die groenlipmossel zalf ? 

Boswellia olie, Limoen olie, Lina olie, Benzyn alcohol, Capric, Jojobazaad olie, Mel, Avocado olie, Mais olie, Wintergroen olie, Zonnebloemzaad olie, Glycerine, Fruitzuur, Groenlipmossel extract, Tarwekiem olie, Menthol, Urea, Ethyl nicotinate, Menthol, Water, Alcohol, Citroenzuur, Vitamine B3, Vitamine A, Hydroxid Benzoic acid, E211, Vitamine E, Conserveringsmiddel, Gefermenteerd zout, Sodium zout,  Vitamine B, melkzuur, Lecithine, Vetoplosbare Vitamine C, Natriumpyroglutamaat, Gehydrogeneerde vetzuurglyceride.

* Inclusief een kleine attentie extra.
* Inclusief Nederlandse beschrijving.
* Vandaag vóór 15.00 besteld ? Dezelfde dag verzonden.
* Wij verzenden per POSTNL.

Gratis Verzending 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.