Aanbieding!

Groenlipmossel capsules (2 brievenbusverpakkingen)

81.50 61.50

SKU:
navgroen2

De beste en zuiverste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Bij dekurkumaspecialist kunt u pure en zuivere groenlipmossel kopen.

Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden

In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen bezitten.

Wat is de inhoud van deze groenlipmossel capsules ? 

Deze groenlipmossel extract “superieur”  is van erg hoge bio-activiteit. Vandaar ook de toevoeging ‘superieur”. Het is een groenlipmossel extract. Deze groenlipmossel capsules bevatten eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . U kunt bij dekurkumaspecialist deze zuivere groenlipmossel capsules kopen.

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere “furaanvet zuren” behouden zijn gebleven in dit product.  Aangezien wij dit beter vinden dan het ” vloeistof proces”, mosselen zijn gevoelig voor bacteriën.

Waar kunt u de beste groenlipmossel kopen ?

Groenlipmossel “SUPERIEUR” met hoge bio activiteit capsules bevatten een hoog en waardevolle groenlipmossel extract , met gecontroleerde bio-activiteit.

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek.

De groenlipmosselen uit de “superieur” capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. En andere toevoegingen tijdens de kweek. En er zijn geen medicamenten gebruikt.
Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. Dit groenlipmossel extract is een volledig zuiver natuurlijk product. Ook zonder toegevoegde conserverings middelen, door het vriesdroog proces is dit niet nodig.

!!GRATIS ons nieuwste E-boek “HET COMPLETE GROENLIPMOSSEL DOSSIER”

Dit NIEUWSTE E-boek “Het Complete Groenlipmossel Dossier”  ontvangt u bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel “superieur” verpakkingen. En bij directe betaling.

Wat zit er in één pakket groenlipmossel capsules? 

  • 90 capsules a 500 mg.
  • We verzenden met de POSTNL.
  • Dit pakket past door uw brievenbus.
  • Gratis “kurkuma verrassings proefmonster” mee geleverd.
  • Het GRATIS NIEUWSTE Eboek “Het Complete Groenlipmossel Dossier”