Aanbieding!

Groenlipmossel capsules (1 brievenbusverpakking)

46.00 36.00

De beste en zuiverste groenlipmossel capsules kunt u bij dekurkumaspecialist kopen. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit.

SKU:
groennav1

Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden

De inhoud van deze groenlipmossel capsules zijn een concentraat. In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen hebben.

Wat is de inhoud van deze groenlipmossel capsules ?

 

Deze groenlipmossel concentraat capsules zijn van erg hoge bio-activiteit. Vandaar de toevoeging groenlipmossel capsules ‘superieur’. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne.

U kunt bij dekurkumaspecialist zuivere groenlipmossel  kopen.

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere “furaanvet zuren” behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke “vriesdroog proces”. Aangezien wij dit beter vinden dan het “vloeistof proces”, mosselen zijn gevoelig voor bacteriën. In onze groenlipmossel capsules zijn geen conserverings middelen aanwezig.

Groenlipmossel “SUPERIEUR” concentraat capsules bevatten een hoog en waardevolle groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de “superieur” capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding.

Of andere toevoegingen tijdens de kweek. Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden.

U vindt hier, in deze groenlipmossel capsules, een goed werkend en volledig zuiver natuurlijk product.

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel “SUPERIEUR” verpakkingen. Bij directe betaling.

Wat zit er in één verpakking groenlipmossel capsules ? 

  • 90 capsules a 500 mgr.
  • We verzenden met de POSTNL
  • In deze groenlipmossel brievenbus verpakking zijn dezelfde capsules aanwezig, dan in de flacons. Het enige waar een verschil in zit, is in de verpakking. Dit hebben we gedaan voor uw gemak, u hoeft er niet voor thuis te blijven. Het pakketje past gewoon door uw brievenbus.
  • Gratis “Verrassings kurkuma product monster” meegezonden

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

500mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)