Aanbieding!

Magnesium en Curcumine C3 combinatie (brievenbus verpakking)

71.50 51.50

Deze combinatie van Magnesium (citraat) “Organic” capsules en Curcumine C3 “Superieur” capsules en is een verfijnd werkzame combinatie. Met een elkaar aanvullend en complementair karakter. Uniek en bij De Kurkuma Specialist te koop.

Magnesium en Curcumine C3 combinatie

(brievenbus verpakking)

Onze magnesium en curcumine c3 combinatie is heeft een uniek samenspel van 2 soorten capsules. Deze combinatie van Magnesium en Curcumine C3 capsules zijn een verfijnd werkzame combinatie. Uniek en bij De Kurkuma Specialist te koop. Met een elkaar aanvullend en complementair karakter. Waar de Magnesium (citraat)  “Organic” capsules ervoor zorgen dat alle andere mineralen in ons lichaam hun werk goed kunnen doen, want magnesium heeft een soort ‘tussen functie’.  Daar helpt de curcumine c3 om dit proces volledig natuurlijk uit te voeren. Magnesium is in ons lichaam bij meer dan 300 biochemische reacties betrokken.

Welke soorten magnesium en curcumine zijn dit ? 

Ja, er zijn vele soorten magnesium. Wij hebben voor de magnesium (citraat) ‘Organic’ capsules gekozen. Waarom ? Omdat dit uitstekend oplosbaar is in water, en ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Het is daarom een goed werkzame soort magnesium.

Onze Curcumine C3 ‘Superieur’ is een verfijnde en natuurlijke soort curcumine. Het is geëxtraheerd uit pure kurkuma-longa wortel. En dit speciale proces is op een geheel natuurlijke manier gedaan, volgens de oude ayurvedische richtlijnen. Daarom is deze soort Curcumine ook 2 maal GRAS onderscheiden. U koopt bij ons niet ‘het éérste de beste’ !

U vindt bij ons zorgvuldig uitgekozen producten, gekozen omdat we weten wat u zoekt !

Hoe werken magnesium en curcumine C3 ‘Superieur’ ?

Ons lichaam bevat in zijn totaal ongeveer 20 tot 30 gram magnesium, waarvan 60% in de botten zit en 40% in de rest van het lichaam. Magnesium werkt goed samen met calcium, maar soms is het ook aan te raden om alléen een supplement van magnesium te gebruiken.

Magnesium is samen met andere mineralen betrokken bij de botopbouw en het goed functioneren van ons spierstelsel. Ook draagt magnesium bij aan het onderhoud van een goed gebit en draagt bij tot het meer energie en verminderen van vermoeidheid. Magnesium en curcumine zijn vriendjes van elkaar, ze ondersteunen elkaars werking. Deze combinatie is óók in een magnesium en curcumine c3 flacon verpakking verkrijgbaar

Daarnaast draagt de Curcumine C3 “Superieur” er aan bij,  zodat de Magnesium (citraat) ‘Organic’ zijn taak, in ons lichaam,  goed kan vervullen.

Wat zit er in één zending magnesium en curcumine c3 superieur?

  • 90 capsules Magnesium-citraat”organic”
  • 90 capsules Curcumine C3 “superieur” met 5 mg bioperine peper.
  • Zuiver natuurlijke producten zonder “poespas”.
  • Uitstekend werkzaam.
  • Zeer prijsgunstig.
  • Niet bestraald, niet EtO behandeld (dit is een chemisch reinigings proces)
  • Halal, koosjer en vegan
  • Inclusief ‘kurkuma verrassings proefmonster’ gratis
  • Gratis verzending

                                                                             Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen.
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? Even bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Additional information