Aanbieding!

Kurkuma & Curcumine C3 combinatie (2 flacons)

84.90 64.90

Deze 2 flacons houden in dat er  1 flacon van 90 stuks kurkuma ‘Plus’ & 1 flacon van 90 stuks curcumine c3 ‘superieur’ zijn samengevoegd. In één bestelling. Het is een unieke combinatie. De combinatie van kurkuma en curcumine is volledig complementair. Waar kurkuma ‘plus’ een erg breed spectrum heeft, heeft de curcumine c3 ‘superieur’ een éénpuntig gerichte werking. Je kunt ook stellen dat het brede spectrum van de kurkuma en de samengebalde kracht van de curcumine c3 elkaar volledig aanvullen. Samen in één 2 x 1 flacon combinatie kurkuma en curcumine als pakket aanbieding.

Het is belangrijk dat er een evenwicht is in de hoeveelheid kurkuma ‘plus’ en curcumine c3 ‘superieur’. Niet teveel maar ook niet te weinig van beide. Deze combinatie van 2 flacons, kurkuma ‘plus’ en curcumine c3 ‘superieur’, heeft dit evenwicht.  Van beide het beste.

We verzenden deze bestelling met de bezorgservice van MYPARCEL. dus ontvangt u een track-en-trace waarbij u uw bestelling kunt volgen. Deze beide flacons zijn te groot om door uw brievenbus te passen, dus zult u ze in ontvangst moeten nemen. Wilt u liever een verpakking die kleiner is en waar u niet voor thuis hoeft te blijven ? Die hebben we ook : klik HIER

Zoekt u uitgebreide informatie over deze 2 flacons met de combinatie van kurkuma ‘plus’ &  curcumine c3 ‘superieur’ ? Dan kunt u op deze LINK klikken. 

We hebben ook veel afzonderlijke informatie over deze 2 kurkuma ‘plus’ & curcumine c3 ‘superieur’ brievenbus producten. Mocht u hierin interesse hebben, dan vindt u deze onderstaand :

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)