Aanbieding!

Kurkuma Longa ‘Plus’ en Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie (brievenbus verpakking)

74.90 54.90

Een unieke combinatie van  kurkuma en curcumine capsules. Deze beide zijn volledig complementair, en vullen elkaar dus uitstekend aan.

 

 

Kurkuma ‘Plus’ en Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie

De ultieme kurkuma en curcumine combinatie voor een uitstekend resultaat !

Waarom is de kurkuma ‘plus’en curcumine c3 ‘superieur’combinatie de beste keuze ?

Kurkuma Longa ‘Plus’ en Curcumine C3  Complex ‘Superieur’ combinatie is niet alleen de beste, maar ook ronduit het voordeligste, en de beste keuze.  U krijgt 2 x 90 = 180 capsules in één combinatie.  Deze beide zijn complementair en vullen elkaar volledig aan.

 • In de 1 x verpakking Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules is het hele spectrum aan mineralen, vitaminen en spoorelementen behouden gebleven. Het is een zuivere en ongemengde capsule met 1  toegevoegde bioperine peper. De natuurlijke kracht van kurkuma op haar best. (90 capsules)
  kurkuma-en-curcumine
  Kurkuma Longa ‘Plus’ en Curcumine C3 ‘Superieur’
 • In de 1 x verpakking Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ vindt u de samengebalde werkzame kracht van de kurkuma. De werkzame stoffen uit de kurkuma longa heten curcuminoïden. In deze curcumine C3 zijn de éénpuntig gerichte curcuminoïden, in de juiste verhouding, behouden gebleven. Om dit te kunnen doen zijn er géén mineralen, vitamines en spoorelementen meer aanwezig in de Curcumine C3.(90 capsules) De 3 krachtig werkzame curcuminoïden *bisdemethoxy curcumine, *demethoxy curcumine en * curcumine-longa) uit  de natuurzuivere wortelstok van de kurkuma longa zijn hieruit geïsoleerd.

U kunt het een beetje met koffie en cafeïne vergelijken. In koffie zit ca 3 % cafeïne. In kurkuma zit ca 3 % curcumine.

Zijn Kurkuma en Curcumine goed voor onze gezondheid ?

Laten we het zó stellen. De oudste geschriften hierover zijn mondelinge overleveringen betreffende de voordelen van kurkuma. Ze zijn ca 10.000 jaren oud. Men kende zelfs het geschreven woord nog niet. Reeds in deze oeroude tijden kende en waardeerde men deze ‘wortel van de zon’ .

De oudste geschriften zijn 6000 jaren oud. Vele honderden geschriften van de oude Ayurveda gaan over kurkuma en haar uitmuntende werking op ons lichaam. Ook eens heb ik vele oude namen van “kurkuma”  in het Sanskriet opgezocht. Daaruit blijkt de waardering en de eer die men,  indertijd, voor een dergelijk geschenk van de natuur had. Ik heb ze allemaal opgeschreven. Het is echt prachtig.

Maar de tijden zijn veranderd, in onze moderne tijden is het streng verboden om ‘gezondheids claims’ over natuurlijke producten te doen. Op straffe van enorme boetes. Volgens de Europese wet moet men (de ‘EFSA’) éérst uitzoeken of deze oude geschriften wel klopten. En daar denkt men ca 30 jaren over te doen. Dus dat gaan we eerst even rustig afwachten. Als het zo ver is, dan melden we ons hier weer. Wat dacht u daarvan ?

.

Waarom zou u deze Kurkuma ‘Plus’ en Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Bij De Kurkuma Specialist kunt u de zuiverste en uitstekend werkzame kurkuma en curcumine kopen. Wij weten wat u zoekt, en wat het beste werkt. Wij weten wat iemand wil hebben en wat de prijs waard is. Bovendien krijgt u bij ons 90 capsules per verpakking. Standaard is meestal 60 capsules. U krijgt bij ons dus gratis 30 capsules méér !

Ten eerste omdat een dergelijk unieke combinatie niet voor deze prijs elders te kopen is. Deze volle kracht van kurkuma en curcumine combinatie ondersteunen elkaars werking. U hebt van beide het beste. Een puur en zuivere combinatie , zonder verdere chemische toevoegingen. In beide van deze producten, kurkuma-longa ‘Plus’en Curcumine C3 combinatie, is natuurlijke bioperine  peper toegevoegd, in de juiste verhouding, zodat het 2000 % (!) beter wordt opgenomen in ons lichaam. De bioperine verlengt de opnametijd met 1000 % en als u het inneemt met wat vet in een maaltijd verhoogt u de opnametijd nogmaals met 1000 %. Vet en bioperine peper werken met een hefboom effect op de werkzaamheid (lees : opnametijd in het lichaam) van kurkuma en curcumine.

U neemt de Curcumine C3 “superieur” in bij een maaltijd, Het kan bijvoorbeeld het ontbijt zijn. En de zuivere Kurkuma-longa “Plus” , bijvoorbeeld, bij het diner. Dit is omdat Curcumine c3 verwarmend en opwekkend zou kunnen werken. Heeft u hier geen last van ? Dan kunt u ze bij een maaltijd naar keuze én tegelijk innemen.

Inhoud en samenstelling van de combinatie van Kurkuma Longa ‘Plus en de Curcumine c3 ‘Superieur’ capsules en verpakking

 • Kurkuma Longa ‘Plus’ en Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ zijn zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen
 • Kurkuma ‘Plus’ heeft 600 mg in 1 capsules met 6 mg toegevoegde bioperine peper (90 capsules in 1 verpakking)
 • Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ heeft 500 mg in 1 capsule met 5 mg toegevoegde bioperine peper (90 capsules in 1 verpakking)
 • Nauwkeurig gestandariseerde dosering van 1 % toegevoegde bioperine peper
 • Zeer breed spectrum aan bio actieve en werkzame stoffen, land van herkomst ; India
 • Ook in Voordeelverpakkingen verkrijgbaar
 • Niet gebruiken bij galstenen (geen galblaas meer ? dat is geen probleem) , bij zwaardere bloedverdunners en sommige medicatie
 • Kosher, Vegan en Halal. Vegetarische capsules, GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld ( dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Deze capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische of andere toevoegingen (glutenvrij, geen geur- smaak- of kleurstoffen, gistvrij, lactose vrij, suikervrij)
 • Bij een bestelling en directe betaling van deze combinatie ontvangt u een gratis E-book. ‘Kurkuma, een Krachtpatser” is de naam van ons Eboek. Een diepgaand en goed gedocumenteerd E-boek. 52 bladzijden tellend en geheel vernieuwd, alle informatie over kurkuma en curcumine bijeen verzameld
 • ADH : Neem 1 capsule Kurkuma en 1 capsules Curcumine per dag. Innemen tijdens een maaltijd, met een slokje water
 • Als u wilt, kun u de capsules ook openen, en de inhoud in een stukje brood vouwen. Dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Ingrediënten van de Kurkuma capsule huls : Maat 00, plantenvezel cellulose (maïs)
 • Ingrediënten van de Curcumine capsules huls : Maat 00, Magnesium stearat
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren
 • Gratis  leuk ‘proefmonster’ van één van onze producten méé gezonden
 • Gratis : Vrijblijvende informatie en advies op maat omtrent interacties met medicatie meestal wél in onze database beschikbaar. Alléén voor de door door ons aangeboden kurkuma/curcumine producten

                                                                     Gratis verzending

De kurkuma specialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord. 

PS : Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en/of borstvoeding eerst even met een deskundige (of ayurvedisch arts). Wij hebben eventueel een goed adres voor u.

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)