Aanbieding!

Granaatappel en Curcumine c3 combinatie

81.50 61.50

Granaatappel heeft een hoog natuurlijk anti-oxidant vermogen en Curcumine longa C3  ook. Het is een zuiver  product. Deze beide natuurlijke voedingssupplementen  zijn volledig complementair aan elkaar, dus ondersteunen elkaars werking. Granaatappel is een bijzondere vrucht, en werd in de oudheid al geroemd. De combinatie van granaatappel en curcumine is uniek. Daarom kunt u deze combinatie van granaatappel en curcumine kopen bij dekurkumaspecialist. Curcumine c3 is een volledig natuurlijk product en werd al in de oude ayurvedische leer geroemd. Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules.

SKU:
NavGran+CurC3

Granaatappel en de Spaanse stad Granada

Granaatappels werden waarschijnlijk in de oudheid en de Middeleeuwen geroemd om hun geweldige vermogen.

Granaatappel en curcumine kunnen hiermee op natuurlijke wijze helpen en ondersteunen. De samenwerking van de  voedingssupplementen curcumine en granaatappel is complementair.

Zelfs in het oude standwapen van de Spaanse stad granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. En dit is nog steeds actueel.

Wat zit er in de zuivere granaatappel capsules ?

Deze granaatappel “bionorm” capsules zijn ayurvedisch van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere wijze. De granaatappels voor deze capsules komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie. Wij hebben geen granaatappel tabletten, vanwege de vulmiddelen.

* 90 capsules per verpakking aanwezig.
* 600 mg per capsule

Alles is 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen
.
Vrij van genetische manipulatie. Geteeld op zuivere wijze. Geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een uniek zuiver product.

Granaatappel en Curcumine kopen 

Een combinatie met de sterkst werkende Curcumine C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Deze krachtige Curcumine C3 is verkregen uit kurkuma-longa.

Door een speciaal extraherings proces zijn de 3 belangrijke werkzame en natuurlijke curcuminoïden behouden.

Deze zijn
de * demethoxy,
de * bisdemethoxy
de * curcumine-longa.

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding, te weten 5 mg) bioperine peper toegevoegd.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt vele malen beter opgenomen in het lichaam.

Het oxalaat gehalte van de curcumine c3 ‘superieur’

Het oxalaat-gehalte van dit curcumine c3 ‘superieur’ product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. Dit is belangrijke informatie voor mensen met jicht en/of nierproblemen.

Hoe en wanneer neemt men deze granaatappel en curcumine combinatie in ? 

En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals. Het gemakkelijkste is om de beide capsules tegelijk te nemen. Tijdens het ontbijt of diner.

* Verzending met de POSTNL
* Gratis “Kurkuma verrassings” proefverpakking

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)