Aanbieding!

Magnesium en Curcumine C3 combinatie (Flacons)

81.50 61.50

Deze combinatie van Curcumine C3 “superieur” capsules enMagnesium “organic” capsules is een verfijnde combinatie. Uniek en bij ons te koop. Met een elkaar aanvullend en complementair karakter.

SKU:
Mag+CurFlac

Magnesium en Curcumine C3 combinatie pakket

(Flacons)

Onze magnesium en curcumine c3 combinatie is bijzonder en heeft een uniek samenspel in de uitwerking van deze 2 verschillende soorten capsules. Deze combinatie van Magnesium en Curcumine C3 capsules zijn een verfijnd werkzame combinatie. Uniek en bij De Kurkuma Specialist te koop. Met een elkaar aanvullend en complementair karakter. Waar de Magnesium (citraat)  “Organic” capsules ervoor zorgen dat alle andere mineralen in ons lichaam hun werk goed kunnen doen, want magnesium heeft een soort ‘tussen functie’.  Daar helpt de curcumine c3 om dit proces volledig natuurlijk uit te voeren. Magnesium is in ons lichaam bij meer dan 300 biochemische reacties betrokken.

Welke soorten magnesium en curcumine zijn dit ? 

Ja, er zijn vele soorten magnesium. Wij hebben voor de magnesium (citraat) ‘Organic’ capsules gekozen. Waarom ? Omdat dit uitstekend oplosbaar is in water, en ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Het is daarom een goed werkzame soort magnesium.

Onze Curcumine C3 ‘Superieur’ is een verfijnde en natuurlijke soort curcumine. Het is geëxtraheerd uit pure kurkuma-longa wortel. En dit speciale proces is op een geheel natuurlijke manier gedaan, volgens de oude ayurvedische richtlijnen. Daarom is deze soort Curcumine ook 2 maal GRAS onderscheiden. U koopt bij ons niet ‘het éérste de beste’ !

U vindt bij ons zorgvuldig uitgekozen producten, gekozen omdat we weten wat u zoekt !

Hoe werken magnesium en curcumine C3 ‘Superieur’ ?

Ons lichaam bevat in zijn totaal ongeveer 20 tot 30 gram magnesium, waarvan 60% in de botten zit en 40% in de rest van het lichaam. Magnesium werkt goed samen met calcium, maar soms is het ook aan te raden om alléen een supplement van magnesium te gebruiken.

Magnesium is samen met andere mineralen betrokken bij de botopbouw en het goed functioneren van ons spierstelsel. Ook draagt magnesium bij aan het onderhoud van een goed gebit en draagt bij tot het meer energie en verminderen van vermoeidheid. Magnesium en curcumine zijn vriendjes van elkaar, ze ondersteunen elkaars werking. Deze combinatie is óók in een magnesium en curcumine (brievenbus verpakking) verkrijgbaar . Er zit precies hetzelfde in, alléén de verpakking is anders. De brievenbus verpakking past door iedere soort brievenbus

Daarnaast draagt de Curcumine C3 “Superieur” er aan bij,  zodat de Magnesium (citraat) ‘Organic’ zijn taak, in ons lichaam,  goed kan vervullen.

 

Wat zit er in één zending ?

  • 90  capsules Magnesium-citraat  “Organic” a 300 mg per capsule
  • 90  capsules Curcumine C3 “SUPERIEUR” a 500 mg per capsule met bioperine peper in de juiste verhouding, 5 mg
  • Dezelfde capsules in verschillende keuze van verpakkingen voor u.
  • Zuiver natuurlijke producten zonder enige chemische toevoeging.
  • Samen werkzaam en complementair.
  • Zeer prijsgunstige combinatie.
  • Niet bestraald, niet EtO behandeld, Halal, koosjer en vegan
  • We verzenden met de POSTNL
  • Inclusief proefmonster “Kurkuma verrassings proefmonster” gratis

 

                                                                       Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen.
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? Even bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Additional information

Merk

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

300mg, 500mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)