Aanbieding!

Ashwagandha ‘Excellent’ (2 Flacons)

81.50 61.50

Deze 2 flacons ayurvedische Ashwagandha “excellent” product zijn een bijzonder volledig en natuurlijk product. We verzenden uw bestelling van 2 flacons ashwagandha met MYPARCEL. Omdat deze 2 flacons ashwagandha niet door uw brievenbus passen, ontvangt u automatisch een track&trace code. Hiermee kunt u uw bestelling gemakkelijk volgen.

Hebt u meer vragen ? Of wilt u meer weten over de achtergrond, samenstelling, herkomst of contra indicaties van deze 2 flacons ashwagandha ? KLIK DAN HIER 

We hebben deze 2 flacons ashwagandha (of andere producten) óók in grote Voordeel Verpakking :

  1. Alle informatie over Ashwagandha  ‘Excellent’ 
  2. Alle informatie over Boswellia Serrata  ‘First Class’ 
  3. Alle informatie over Curcumine C3 ‘Superieur’ 
  4. Alle informatie over Kurkuma Longa ‘Plus’
  5. Alle informatie over Groenlipmossel ‘Premium’
  6. Alle informatie over Tea Tree Olie ‘Mirtenhei’ 
  7. Alle informatie over Magnesium (citraat)  ‘Organic’
  8. Alle informatie over Kurkuma Longa ‘Puur’ 

Wij geloven in de wijsheid van de oude Indiase ayurveda. Ashwagandha (Withania Somnifera of Winterkers) is er één van. Ashwagandha ‘Excellent’ is een ‘rasayana’, dat betekent dat het waarschijnlijk onze normale geestelijke en lichamelijke gezondheid helpt ondersteunen.

Onze slaap is een onderdeel van een goede gezondheid. Somnifera betekent ‘slaapverwekkend’. De officiële naam van ashwagandha is ‘Indian Ginseng’. Dit product is volledig vegetarisch, zonder enige dierlijke toevoeging. Ook niet in de capsulehuls. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden. Ashwagandha betekent dan ook ‘paardengeur’. In de oude ayurveda dacht men dat je van dit kruid de kracht van een paar kon krijgen.  De ayurveda beschreef dit oeroude middel waarschijnlijk als rustgevend en slaapverwekkend.

Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen, dit is omdat het een ‘adaptogeen’ middel is. Dat betekent dat het zélf de behoefte in het lichaam zou kunnen bepalen. Dit zijn unieke middelen in de natuur. Ashwagandha ‘Excellent’ is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.

 

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)